Ahoj. r 1200 gs r.v. 2007, tlačítka světel a vyhřívání jsou ošoupaná a na lakovaní víka válců jsou malé prasklinky - dá se poznat dle těchto věcí kolik má motorka najeto?? jinak je v pěkném stavu.. dovoz itálie..udávaných 100 tisíc.. díky všem
chápu, že bych to chtělo víc indicií, ale myslím, že bmw má kvalitní komponenty a i na nájezdu 130 tisíc km jsem viděl, že to tak ošoupaný není, proto se ptám jestli to mám koupit, Motorka je jinak pěkná a v dobrém technickém stavu. Jestli je to ovlivněné třeba tím, že je to z itálie....
Může to být od slunka pokud třeba parkoval venku. Ná mé 1150 ty popysky nejsou vůbec a nejsou tam co ji mám. A když jsem ji kupoval měla najeto 45000km a těma km jsem si naprosto jistej.
Jerry napsal:
Ahoj. r 1200 gs r.v. 2007, tlačítka světel a vyhřívání jsou ošoupaná a na lakovaní víka válců jsou malé prasklinky - dá se poznat dle těchto věcí kolik má motorka najeto?? jinak je v pěkném stavu.. dovoz itálie..udávaných 100 tisíc.. díky všem
Jerry buď rád,že jsi narazil na slušného prodejce,kterej tam nechal tu stovku,všichni češi milují nájezd u 10 leté motorky kolem 39000kmco nějaká dokumentace účty,serviska apod,čeho se chytit,zase když má 100k tak tam bude asi zajímavá cena viď,ať ti to dobře klapne
Jerry napsal:
Jerry buď rád,že jsi narazil na slušného prodejce,kterej tam nechal tu stovku,všichni češi milují nájezd u 10 leté motorky kolem 39000kmco nějaká dokumentace účty,serviska apod,čeho se chytit,zase když má 100k tak tam bude asi zajímavá cena viď,ať ti to dobře klapne
to máš Bobe úplnou pravdu. Řeším teď dodávku chlaďák a je zajímavé že téměř všechny r.v. tak 2001-2004 mají max 220 tkm a od r.v. 2007 maj 300 a víc tkm
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jarys a podívej se na stejný chladák v německu dej si stejný ročník a uvidíš lehce o 200 kila budou mít v De více
Je to nablití, bratranec chtěl v AAA nebo auto ESA mondeo v kombíku a bohužel žádné neumělo v čr najet víc než 150-180tis km na otázku jestli mají nějaké mondeo s 220tis km odpověd takové nevykupujeme samozřejmě,že ne takové si stahujeme pak dodáme svou noname serv.knížku a na vrata si napíšeme máme ISO a jsme certifikovaní,zde nekupovat ani to inst.kafe
Jerry napsal:
Taky bych rekl. Tohle cislo vypada realne a spis je to dost, vetsina lidi najede min.
Kdyby to nekdo stacel, tak tam da 59000 a ne kilo.
Bob napsal:
Jarys a podívej se na stejný chladák v německu dej si stejný ročník a uvidíš lehce o 200 kila budou mít v De více
Je to nablití, bratranec chtěl v AAA nebo auto ESA mondeo v kombíku a bohužel žádné neumělo v čr najet víc než 150-180tis km na otázku jestli mají nějaké mondeo s 220tis km odpověd takové nevykupujeme samozřejmě,že ne takové si stahujeme pak dodáme svou noname serv.knížku a na vrata si napíšeme máme ISO a jsme certifikovaní,zde nekupovat ani to inst.kafe
jo je to mi to úplně jasný
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jerry napsal:
Ahoj Bobe, jo je k tomu i serviska, ale tak nějak mám v hlavě zarytý důvěřuj, ale prověřuj... jj cena je pěkná... motorka je taky pěkná ani není zničená - majitel se k ní choval asi slušně, technický stav je taky dobrej, ale pořád jsem si říkal, jestli už nemá najeto 150-200 tis. km, zase na druhou stranu pokud je ježděna slušně a v dobrém technickém stavu tak by km nemuseli nic znamenat...
Upravil Jerry dne 13.03.2015 11:40