Ty jsi asi veliký leštič ;-) Tohle bych vůbec neřešil, vždyť je to skoro jako nový!
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
Toto je tak malý nedostatek, že bych se skoro bál, že výsledek nebude vypadat lépe. A téměř jistě bude poznat, že je to stříkané...
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
Zdá se to celkem nemožné,ale zatím každé nerez svody se mi podařilo vyleštit.Prsa motoru i víka hlav jsem nechal otryskat a pak komaxit a odstín nebyl úplně přesný ale dost podobný.Větší problém jsem měl s ráfkama.Byla v tom tak tak zažraná sůl,že vždy při vypalování komaxitu to udělalo puchýře.Po dvou pokusech jsem navštívil lakýrníkova v servise Škodovky a ten si s tím poradil na výbornou.
.
PavelDR napsal:
Zdá se to celkem nemožné,ale zatím každé nerez svody se mi podařilo vyleštit.Prsa motoru i víka hlav jsem nechal otryskat a pak komaxit a odstín nebyl úplně přesný ale dost podobný.Větší problém jsem měl s ráfkama.Byla v tom tak tak zažraná sůl,že vždy při vypalování komaxitu to udělalo puchýře.Po dvou pokusech jsem navštívil lakýrníkova v servise Škodovky a ten si s tím poradil na výbornou.
PavelDR napsal:
Jackob napsal:
Neresil uz nekdo popraskanou barvu ventilovem viku? Komaxit by asi nebyla dobra volba ze? Rada tip? Dekuji
Tvl, Ty řešíš takovýhle nic?? Mě se na ventil deklu vodfukuje barva a taky to neřešim... Ono to tak nějak nemá vliv vubec na nic
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.