Zdar vespolek.... tak jsem se po dlouhem uvazovani rozhodl ze tam dam TKC80... a co nezjistim?
Ony se na zadek v rozmeru 150/70-17 delaji jen jako bezdusovky!
To tam mam fakt naprat Karoo???
Vim, ze jsem asi cimprlich, ale 140/80 tam dat proste nechci.
No nevim, jestli jsem ten spravny na fundovane odpovedi, ale asi takto.
TT resp. TL "mas urceny" kvuli rafku, resp. dratech v kolech. Ne vsude je moznost dat bezdusaky. Ja mam tedka na hrochovi e07 s dusi a uplne se desim toho, ze pichu. Mam knoty, mam antipich, ale kdyz pichnu dusi, tak jsem nahranej. Nahradni s sebou nevozim, lepeni sice mam, ale nedokazu si predstavit, ze nekde v "terenu" sundavam kolo a odrazim gumu od rafku. S bezdusakem je to pro me kazdopadne jednodussi.
randolf napsal:
Jenze 800gs ma rafky s dratama "skrz", takze tam TL dat nejdou.... leda s dusi. A to by mne prave zajimalo, jestli je to OK ..
Taky jsem se rozhodnul pro TKC 80 a řeším stejný problém . Jedna varianta - vrazit do bezdušovek duši, nebo vyměnit ráfky za vhodné (pokud existují). Mám naběháno přes 10 000 km, původní gumy ještě 2-3 tis. vydrží, ale domlouvám garanční prohlídku ve Vídni, tak bych při té příležitosti ty gumy a ráfky prokonzultoval. Nebo mi poradí úplně něco jiného.. Dám ti pak vědět
jarax napsal:
Prodám Bridgestone Battle Wings 90/90-21 a 150/70-17. Jeté 1000 km (ďo první garančky). Jako nové, já je nikdy potřebovat nebudu. Cena 1000 Kč za pár.
kupujuu... pls.
Poslal jsem Ti emaila
Upravil hicks dne 03.11.2008 11:51
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jarax napsal:
Jinak teď jezdim E09 Dakar, mám je ještě z Mongolska a sou prakticky nesmrtelný Až je dojezdim, asi Karoo
kolik uz mas vlastne nalitano?
Ja 13500.. vse Anakee a budu na nich zustavat.
jinak.. leve zrcatko (jen ten plast) stoji cca tisicovku.
17 cm
dik.. mas emaila s dotazem
17 cm
nForger napsal:
Kdyz jsem na vystave Motocykl 2008 koukal na zrcatka osmistovky, prisly mi napadne podobne se zrcatky na mem, ted uz byvalem, Pegasu Trail..
A zrcatko na Pegaso Trail stoji asi 550
Poslete fotku zavitu, mrknu se na to ulomene co mam v garazi a treba usetrite
hele to je fakt podrzrele podobnej obrys
Nicmene nahradni dily na aprilii mi pripadaly stejne zurive drahy, jako na Motorrad...
17 cm
nForger napsal:
Kdyz jsem na vystave Motocykl 2008 koukal na zrcatka osmistovky, prisly mi napadne podobne se zrcatky na mem, ted uz byvalem, Pegasu Trail..
A zrcatko na Pegaso Trail stoji asi 550
Poslete fotku zavitu, mrknu se na to ulomene co mam v garazi a treba usetrite
hele to je fakt podrzrele podobnej obrys
Nicmene nahradni dily na aprilii mi pripadaly stejne zurive drahy, jako na Motorrad...
Ted jsem taky studoval fota .. a jedine co mi prijde rozdilne je ta guma co kryje sroub k riditku A pokud porovnam 550 za zrc. od Aprilie a 1300 BMW
bluesbery napsal:
Jako bych hrách na stěnu házel... Randolfe, nechceš založit nový web. stránky..?
prestan brblat -- az urazis zrcatko tak se ti bude info hodit.
Snazim se stahnout tu dnesni MMSku a zatim se nedari...
17 cm