Takový dotykový telefon na motce může být i praktická věcička. Máš-li šikovný držák, tak zastoupí navigaci, máš-li bluetooth do helmy, můžeš jezdit i v pracovní době na výlety.... Ale ku.va, potřebuješ něco na dotykáči udělat a přes rukavici to ne a nejde, jedině aby jsi ukousnul špičku prstu na rukavici!!!! Jo, na netu jsou osvědčený rady jako "dej si do kapsy zmrzlý párek (jak když je teplo) a nebo hovor přijmeš nosem (jak když máš přilbu) a tak..." Takže, přiznejte se, kdo máte jaký fígl.
Held Sambia a iPhone 5S... normálně můžu ovládat, psát sms... žádná špešl vychytávka to není, asi kozí kůže... akorát ta přesnost není 100% a občas udělám překlep při psaní.
Mam NOKIA LUMIA 930, nastavil jsem si v nastavení tel něco jako "citlivejsi display" a mam to jako TomVS, tzn ovladam i v rukavicich,ale občas nepřesné - rukavice Scott na sjezdovky, Salomon na běžky, BMW Pro Summer a R3 na moto a de to. Tedy nejlíp ty slabší rukavice. Zkus nastavit tel,jestli to nebude lepší. Pero je asi dobra věc,ale bych potřeboval rovnou další do zásoby až to jedno ztratim ????
www.jantruhlar.cz
Naprcccs: to nejde. Ty zimní rukavice mají v těch ploškách prošitý drátek... jediné co by mělo pomoci je prošít rukavici nerezovým vlákénkem... sám jsem ho na to kupoval a mám toho pár metrů :-) stálo to cca 5 dolarů a můžu mít vodivé cokoliv :-D
Jinak ty pera podle mě nic neřeší... většinou mají stejně kontakt a člověk tam dělá dotekem na pero náboj, který ten display rozpoznává skrze pero - takže v rukavicích zase to samé... možná ale existují i nějaká kapacitní pera co mají např. akumulátorek či něco takového, to nevím
Upravil HonzaGS-SV dne 20.03.2015 11:35