Ahoj všem, když jsem koupil moto, tak při jízdě od 125km/h do 135km/h, nepříjemně kmitali řidítka, pneumatika zánovní, nechal jsem to převážit, tlak v pořádku i při jízdě bez kufrů stále přetrvává. je pravda, že jsem nekouknul na ráfek. V BMW mi řekli, že to dráťáky dělají, ale že to necentrují, mění za nové:-), jaké jsou vaše zkušenosti? Mám to nechat vycentrovat a koho byste případně doporučili v Pardubickém Kraji, popř. Brno, Olomouc, H.K.?
Ahoj, dělala mi to nová Continental Road attack 2 .... brachovi na V-Stromu tak samo. Po 4 000km jsem je vyhodil a vse OK, vyvázeni apod nepomohlo ....
Jinak nepises jestli naloženej, prázdnej ( kufry nebo bez ??? , top case mas ??? ) .....
no potom když jsem byl v brně na okruhu, tak jsem si tam novou gumu pekne "odbrzdil" - , oskakal,často mi spinalo i abs na predku, zkousel jsem ho :-) , a to byla defakto fuglovka ........ takže jestli to nejsou ložiska - tak bud dojezdi nebo vymen ...... (ložiska to ale na 99procent nebudou ...)
Upravil petr kamennyujezd dne 24.03.2015 20:36
dělalo mi to to samý, ale jen když jsem pustil řídítka cca 100 + 120km/h. Při výměně pneumatiuky jsem zjistil že ráfek byl nabouranej. Nechal jsem si to vycentrovat v Kladně (nikde jinde s tím nechtěli nic mít) srovnal mi to na cca 3mm, motorka mi vybruje pořád ale jen tak od 50 - 60 km/h a jen když pustím řídítka takže dle mých zkušeností bych se přikláněl ke křivýmu ráfku.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015