Zdar kolegové jen se chci zeptat jaký máte psaný v TP rozměr pneu na přední kolo? mám rok výroby 2004 a rozměr 110/90 19, kamarádka má sice 03 ale prý 110/90 a i 100/90. No a čím víc se o to zajímám tím víc nacházím právě těch 100/90 19 které se i líp seženou.. Tak jestli náhodou na magistrátu něco nepo..... když mi dělali nový TP..
peredo napsal:
Ja mam 2000 a mam 110/90 R19. Papirove bych to jako problem neresil.. Nazuj, co mas dostupnejsi!
No pokud to udělá, tak je téměř jistý, že s takovou motorkou neproleze případnou technickou. Buď si ten rozměr nechat dopsat do TP, nebo nazouvat co má v TP.
peredo napsal:
Ja mam 2000 a mam 110/90 R19. Papirove bych to jako problem neresil.. Nazuj, co mas dostupnejsi!
No pokud to udělá, tak je téměř jistý, že s takovou motorkou neproleze případnou technickou. Buď si ten rozměr nechat dopsat do TP, nebo nazouvat co má v TP.
No to je to o co mi jde, že bych ten druhý rozměr (100/90 19) nechal dopsat a proto se tu pídím po rozměru
K zapsání do TP po mě budou myslím chtít vyjádření od BMW nebo ne?
peredo napsal:
No to je to o co mi jde, že bych ten druhý rozměr (100/90 19) nechal dopsat a proto se tu pídím po rozměru
Podle me musis kontaktovat pana Stehlika helpreg@helpreg.cz a pozadat ho o vyjadreni, ze je mozne tento rozmer pneumatik montovat na tu motorku. S tim si zajdes na úřad a za 50 kc ti to prepisou. Ten papir od helpregu stoji cca 1300.
Ale mozna existuje i levnejsi varianta
F 650 GS (00)
peredo napsal:
Podle me musis kontaktovat pana Stehlika helpreg@helpreg.cz a pozadat ho o vyjadreni, ze je mozne tento rozmer pneumatik montovat na tu motorku. S tim si zajdes na úřad a za 50 kc ti to prepisou. Ten papir od helpregu stoji cca 1300.
Ale mozna existuje i levnejsi varianta
Aha, tak to jdu vyzkoušet a dám vědět jak jsem pochodil.. Zatím díky
raider napsal:
Ahoj, rozmer 110/90 19 je chyba v TP, potvrzeni o original rozmeru 100/90 19 ti vystavi zdarma a pak zaplatis jen na urade za zapis do TP tech 50Kc.
Za 1300 ti pak p. Stehlik umi vistavit i potvrzeni o dalsich alternativnich rozmerech a meli by to byt tyhle:
Nazdar opravdu potvrzuji ze rozmer 110/90 19 je chyba v TP, coz mi potvrdili na na uradu, ze se jim tenhle rozmer dostal do databaze, nikdo nevi jak a cas od casu se omylem pouzije pri vystavovani TP na dovozovky, me to zdarma opravili na urade
Stehlik ti to vystavi a muzes pak mit klid, nehlede na moznou predelavku na 21"
Upravil schrek dne 25.03.2015 16:44
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
taky potvrzuju výše napsané s chybou s rozměrem 110/90/19. mě stačilo zajít na úřad s kopií COC listu a po přivoláním vedoucího bez problému a zadarmo zapsán správný rozměr 100/90/19
Jo, levnější varianta existuje a to ta, že úředník z vlastní iniciativy zavolá do BMW a oni mu potvrdí změnu pneu, tak jak to udělali mně a bylo to zadarmo.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
osobně bych se to "riskovat" neodvážil. už jsem řešil dvě pojistné události s motorkou jako poškozený a technik pojišťovny vždycky pneumatiky řešil. jsem přesvědčený, že tahle chyba by se urovnala, ale radši tomu s klidem předejít
Zdravím všechny co tu měli stejný problém jako já.
V TP jsme měli rozměr přední pneu 110/90. Četl jsem tu vlákno o tomto problému a dnes jsem měl možnost jej řešit.
Nevím jestli jsem byl zrovna na jiné planetě,ale jednání s p.Miroslavem Stehlíkem na HelpReg v Praze mě docela zaskočilo a to v dobrém. Okouknul TP a řekl,že se omlouvá a v momentě vytisknul ZCELA BEZ ZPOPLATNĚNÍ ověřující dobrozdání pro odbor dopravy a bylo.
Opravdu jsem v našem království nečekal takovou rychlost a pohodové jednání.
Takže stačí TP se špatně uvedeným rozměrem a návštěva příslušného magistrátu a je!!!
kontakt na HelpReg:
Miroslav Stehlík mob.603 507 666
e-mail: helpreg@helpreg.cz
Tak je to, pan Stehlík by zasloužil metál, po dvou e-mailech mám mám v ruce potvrzení že se správným rozměrem Jinak doporučuji se obracet přímo na p. Stehlíka - má lepší ceny (0kč) než jeho kolega (1100kč bez daně!)
To petan78 : naskenovat to nejde... na tom papíře je číslo série TP a VIN... ale za ty prachy
No to nevím zda Stehlík ma lepší ceny než kolega, co já vím má tam jen asistentku a ta nic nevystavuje. Navíc stehlík je jediný majitel firmy. Telefony zveda jen Stehlík nebo asistentka, tak nevím komu si se dovolal
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
No to nevím zda Stehlík ma lepší ceny než kolega, co já vím má tam jen asistentku a ta nic nevystavuje. Navíc stehlík je jediný majitel firmy. Telefony zveda jen Stehlík nebo asistentka, tak nevím komu si se dovolal
Nedovolal - e-mailoval a k tomu mailu se dostal i jistý pan Uřeš a nabídl mi tuhle cenu, nevím jak je to možné ale je to tak...
Upravil Surio dne 31.03.2015 16:24
Vím že to není úplně k tématu ale zeptám se. Budu muset koupit gumy na r1150 rockster a váhám mezi Michelin a Metzeler. Jde mi o pohodovou jízdu, žádný bláznění, je mi 62 a jezdím a kochám se. Navíc zadní guma je z roku 2005 a přední z roku 2007 což asi není to nej. Jak to vidíte. Jedná se mi o silniční gumy pokud možno s dobrou výdrží, v dešti skoro nejezdím a polníma cestama už vůbec. Čtu různé recenze ale praxe je praxe. Dík. J.C.
Upravil Jara Cimrman dne 02.04.2015 10:56