Ahoj chlapáci. potřeboval bych radu... jakej je rozdíl mezi sedlama s GS a sedlama s GS adventure... chtěl bych si na normál GS dát ty s adventure a nevím jestli tím neudělám nějakou blbost... děkuju moc...
Jerry napsal:
Ahoj chlapáci. potřeboval bych radu... jakej je rozdíl mezi sedlama s GS a sedlama s GS adventure... chtěl bych si na normál GS dát ty s adventure a nevím jestli tím neudělám nějakou blbost... děkuju moc...
Z hlediska uchyceni neni zadny rozdil. Klidne si to prehod, pasuje to. Pokud hledas opravdu dobre sedlo, tak originaly nejsou az takova vyhra, zvlaste nedoporucuju gelove, co se davalo na ADV, stoji zaprd. Pri delsich jizdach boli zada a pr..el (ale jako ze fest). Muzu doporucit Kahedo, vyzkouseno nekolikrat i na trase cca 1200km v jednom zatahu.
Want it? Do it !!
Další alternativou je už celkem profláklé přešití sedla,nejznámější firmou je DDT z Mohelna.
Před 3 roky jsem přešil i já,pěna GF 10 a imitace alcantara a rozhodně je to teď mnohem pohodlnější než origo.Předtím bylo 8 hodin v sedle maximum co jsem snesl,teď i 14.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Jerry napsal:
Z hlediska uchyceni neni zadny rozdil. Klidne si to prehod, pasuje to. Pokud hledas opravdu dobre sedlo, tak originaly nejsou az takova vyhra, zvlaste nedoporucuju gelove, co se davalo na ADV, stoji zaprd. Pri delsich jizdach boli zada a pr..el (ale jako ze fest). Muzu doporucit Kahedo, vyzkouseno nekolikrat i na trase cca 1200km v jednom zatahu.
Budu muset nekoho ukecat jestli mi to sedlo pujci na celej den na vyzkouseni. Mam na ADV origo a ja osobne s nim nemam vubec zadnej problem. Ale na jinym jsem nejel. Na jeden zatah i 1300 km, v teplotach od 0 do 46 stupnu a zadek ani zada neboli.
Já bych teda raději koupil sedlo s poškozeným čalouněním a vyrazil do DDT, tak jsem to udělal u 1150GSA s tím, že origo sedlo tam budu mít, kyž budu jezdit sám ( bo si na něm spolujezdkyně moc neposedí ) jenže DDT už jsem nikdy nesundal
všude dobře.....doma GSA