Zdravím všetkých, ani neviem ako, sa mi urval posuvný prepínač tempomatu.
Keď som sa na to zlomené kurvítko pozrel , zistil som že je to trochu chatrná záležitosť. Rozmýšlam či to pojde opraviť, alebo sa musí vymeniť celý ten bakelit so všetkými ovládačmi.
Najlepšia varianta by bola vyreklamovať to tam , kde som motku kúpil.
Máte s tým niekto skúsenosť?
matelko přiložený následující obrázek:
Zdravím všetkých, po čase sa vraciam k ulomenej páčke tempomatu. Na záručnej prehliadke sme spísali reklamáciu a bola uznaná. Bude mi vymenený celý modul ovládačov na lavej strane. Len pre info to stojí okolo 350€!. V rámci kampane mi nahrali nový SW motora a bude mi zdarma vymenená baterka. Ta baterka ma trošku prekvapila ale Bravó BMW. Tajne dúfam že mi časom v rámci kampaní vymenia všetky diely na motorke.
HONDA FMX650, KTM 950 ADVENTURE, BMW...
matelko napsal:
Zdravím všetkých, po čase sa vraciam k ulomenej páčke tempomatu. Na záručnej prehliadke sme spísali reklamáciu a bola uznaná. Bude mi vymenený celý modul ovládačov na lavej strane. Len pre info to stojí okolo 350€!. V rámci kampane mi nahrali nový SW motora a bude mi zdarma vymenená baterka. Ta baterka ma trošku prekvapila ale Bravó BMW. Tajne dúfam že mi časom v rámci kampaní vymenia všetky diely na motorke.
jaktoze ti zdarma vymenili batt? je na to nejaka svolavacka?
jinak ja mam taky tempomat druhej.. na zaruku... zacal mi vyskakovat.
menili to i s rukojeti plynu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ano, bude mi vymenena v ramci kampane/zvolavacky/.
Co to mas za verziu ked mas plyn na lavej strane?
Upravil matelko dne 25.07.2015 11:58
HONDA FMX650, KTM 950 ADVENTURE, BMW...