Jako nový člen jsem si chtěl najít stávající členy ze svého nejbližšího okolí (město, kraj). Bohužel jsem nenašel jak na to, protože procházení jednoho člena po druhém s otevřením jeho profilu je nereálné.
Pokud by se toto doplňovalo na můj skromný návrh, bylo by dobré, abych mohl filtrovat podle data poslední aktivity nebo použitého motocyklu - mrtvé duše mne nezajímají.
Díky za odpověď
Mirek
MID napsal:
Jako nový člen jsem si chtěl najít stávající členy ze svého nejbližšího okolí (město, kraj). Bohužel jsem nenašel jak na to, protože procházení jednoho člena po druhém s otevřením jeho profilu je nereálné.
Pokud by se toto doplňovalo na můj skromný návrh, bylo by dobré, abych mohl filtrovat podle data poslední aktivity nebo použitého motocyklu - mrtvé duše mne nezajímají.
Díky za odpověď
s pravym GSarem to mas jak s Chuckem Norrisem... GSare nenajdes... GSar si najde tebe
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No to by si s tím musel náš milovaný správce Webu pěkně pohrát, ale určitě by to bylo přínosem a vzhledem k tomu, že do lokality nikdo nic povině psát nemusí, nemůže se nikdo vymlouvat, že by ho někdo uháněl. Mimochodem já to mám do písku přes kopec a R1200GS taky proháním, takže jestli se budeš někdy chtít provětrat nějakou tu Jihočeskou okrsku či mez ozvi se
Juan napsal:
Ježíš, tož to budu asi já - mrtvá duše. Bavo sem vyměnil........................
To si špatně vysvětluješ. Ty nejsi mrtvá duše, ale mrtvý muž.
Upravil Cycli dne 07.11.2008 07:42
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Mám otázku: má každý člen tohoto fóra nějaké pořadové číslo? 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Ano má. Ty máš číslo 210. Je to pořadové číslo, podle toto, kdy jsi se přihlásil. Zjistíš si to o kom chceš a to tak, že si klikneš na jeho zmodralý nick a uplně nahoře v liště se ti napíšou nějaké věci a končí ten řádek lookup=210 jako třeba u tebe. To je pořadové číslo, jak si se přihlásil.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Sakra, to jsem měl ještě 100 členů počkat a mohl jsem mít celkem slušně pamatovatelných 666
Na hledání členů by možná stačilo něco napsat do volné diskuze. On se vždycky někdo najde
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz