včera při odjezdu z Radarky (mimochodem fakt super akce), mi začala brambora nějak stonat. Při rozjezdu se začne příšerně klepat a ozývají se z ní docela děsivé zvuky. Po rozjetí na minimální rychlost se zklidní a dál už jede a řadí úplně v pohodě, dokonce i když při popojíždění zaspojkuju, nic se neprojevuje. Dělá to čistě při rozjezdu, než se odlepím z místa, pak je všechno jakoby v pořádku. Cestou jsem se několikrát rozjížděl a dvakrát se dokonce rozjela úplně normálně, takže to nedělá úplně pokaždé.
Díky za typ, taky mi to přijde jako spojka. Ještě jsem přemýšlel, že by to mohl dělat kardan, ale to by se projevovalo nejspíš i za jízdy. Mě to dělá opravdu jen při rozjezdu. I když, když během jízdy zaspojkuju, tak se to vůbec neprojevuje. Každopádně asi stejně začnu s rozborkou a uvidím kam až dojdu, kde narazím na nějaký vadný díl. Každopádně se mi už začalo ozývat ložisko spojky, tak mám alespoň záminku to rozdělat a vyměnit ho.
Díky za radu, to je dobrý nápad. Jen mě u té spojku trochu nesedí, že se to neprojevuje při spojkování. Kdyby byla otrhaná nebo přepálená spojka, řekl bych, že to bude dělat i při spojkování.