Zdravim,
přihlašuju dovezené R1100R z Německa a mám menší problém. Motorka je z roku 1996 a na STK mi nemůžou udělat dovozovou technickou, protože, ve velkým techničáku nejsou údaje o zatížení náprav, které do českého techničáku musí být uvedeny. Kecal tam něco o zkušebně. Jak se má postupovat? Přijde mi že tento údaj je přece jasný a maj ho všechny motorky tohohle typu stejný, ne?
Díky za názor a radu.
dobes napsal:
Zdravim,
přihlašuju dovezené R1100R z Německa a mám menší problém. Motorka je z roku 1996 a na STK mi nemůžou udělat dovozovou technickou, protože, ve velkým techničáku nejsou údaje o zatížení náprav, které do českého techničáku musí být uvedeny. Kecal tam něco o zkušebně. Jak se má postupovat? Přijde mi že tento údaj je přece jasný a maj ho všechny motorky tohohle typu stejný, ne?
Díky za názor a radu.
Jestli si s tím neporadí ani na jiné STK, a potřebuješ opravdu doklad s technickými údaji přímo ke tvému motocyklu, pomůže ti v ČR asi jediný člověk, který dělá homologace BMW. Kontaktuj pana Stehlíka, Helpreg@Helpreg.cz
Wer später bremst, fährt länger schnell.
nebudu take to udaje v technickym manualu pre tieto motorky ktoré sú aj na motorkari.cz ? Zaujimave je že si to dotyčna firma nevie z databazi stiahnuť a doplniť udaj ktory potrebuje. Pomohla by ti kopia veľkeho TP z udajmi od moto?
Upravil JRM66 dne 16.04.2015 15:28
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Díky kolegové,už se to podařilo dát do pořádku.Na první STK mi řekli,ať si zjistím údaje sám a pak ať přijdu znova.(zastoupení BMW,DEKRA.)Jel jsem tedy do jiného města,kde mi ochotně vše vyřídili sami do druhého dne.Čili, je to pořád o lidech.Stahnout z internetu prý nestačí,ale stačila by uživatelská příručka,kde je toto uvedeno,kterou jsem však neměl.Nyní hurá přihlásit a pro číslo.