muzu mit kopii od Wundelichtu ale ten kluk mi tvrdi ze to je pouze na 2008-9 a ja mam 07 tam , to prej nepasuje , ale ja nevim proc prec ta motorka je v zadni casti uplne stejna , nebo se pletu?
vojta napsal:
Co vim tak je tam rozdil s ESA a bez...ja si jedu v sobotu pro Maier USA na svou 2007, tak muzu dat vedet.
Ten od Maiera mám, je za super prachy, ale pokud máš v plánu jezdit trochu off, tak bude asi k ničemu. Když ho totiž namontuješ, tak spodní hrana blatníku je asi 1,5 cm od kola (tourancka), nevím kolik tam zbyde místa když nasadíš Mitasí chlupatou
GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal:
Ten od Maiera mám, je za super prachy, ale pokud máš v plánu jezdit trochu off, tak bude asi k ničemu. Když ho totiž namontuješ, tak spodní hrana blatníku je asi 1,5 cm od kola (tourancka), nevím kolik tam zbyde místa když nasadíš Mitasí chlupatou
Žádnej problém tam není, jezdil jsem s tím na špuntech a v offu (i hodně bláta) a nikdy nic, naopak to pomohlo, že sem neměl komplet zas*anej tlumič.
díky Jiří, ale to mám taky, přesto nevím, zda se má sundat stávající ochranný plast na pružinu tlumiče nebo ne, a zda se to přidělá jen na ty elektrikářské pásky, nebo se to musí někde provrtat a našroubovat.
PavelDR napsal:
Přiděláš to jen těma páskama a ten origo kryt tam necháš.
V tom PDF návodu píšou originální kryt odstranit platí pro verze bez ESA i s ESA... tak nevím.
Navíc tam i upozorňují že s Karůčkama 3 to nejde dohromady....
Cena lákavá ale tyto dvě upozornění mě zase vracejí k Maieru.....
Upravil DanielS dne 21.04.2015 13:18
PavelDR napsal:
Přiděláš to jen těma páskama a ten origo kryt tam necháš.
V tom PDF návodu píšou originální kryt odstranit platí pro verze bez ESA i s ESA... tak nevím.
Navíc tam i upozorňují že s Karůčkama 3 to nejde dohromady....
Cena lákavá ale tyto dvě upozornění mě zase vracejí k Maieru.....
Tak to si teď nejsem jistý.Já tam ten originál nechal,ale teď si uvědomuji,že jsem měl Maiera.
.