Zdravím, přestalo mi svítit dálkové světlo (všiml si toho až technik při STK). Zkoušel jsem hýbat drátama v konektoru v patici a vypadá to, že je jeden drát zlomený v tom zalisovaném konektoru, který se zapojuje do patice (nebo jak se tomu říká), kam je pak zapojená žárovka. Chci se zeptat, jestli se dá někde ten konektor koupit - bohužel dráty jsou zalisované v konektoru, takže budu asi potřebovat něco, co jde nějak rozebrat.....
Máte někdo nějaký nápad?
robert_zl přiložený následující obrázek:
milanosor napsal:
Kdyz bude nejhur,naletuj novy dratek a hod pres to elektro smrstovacku.
To by samozřejmě šlo, ale nemám ho kam naletovat, protože je zřejmě vadný ten konektor, který se zapojuje do patice. Ideální by bylo sehnat konektor nový s trčícími dráty a na ty bych naletoval ty stávající dráty od světla :-)
Jedině, že bych naletoval dráty přímo do patice, ale takový bastl asi dělat nechci.....
Je ten drát zlomenej v tom na fotce,nebo v konektoru,kterej se do toho zapojuje? Nějak jsem to nepochopil...
Ale vždycky bude zlomenej drát,takže jde uštípnout a naletovat novej. Těžko máš slomenej konektor,to by se ti rozpad. Taky můžeš mít jen "vytahanej" konektor a pořádně nesedí a nepřevádí proud.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
BIGR napsal:
Je ten drát zlomenej v tom na fotce,nebo v konektoru,kterej se do toho zapojuje? Nějak jsem to nepochopil...
Ale vždycky bude zlomenej drát,takže jde uštípnout a naletovat novej. Těžko máš slomenej konektor,to by se ti rozpad. Taky můžeš mít jen "vytahanej" konektor a pořádně nesedí a nepřevádí proud.
Jo, dal jsem blbou fotku, protože ten konektor jsem nevyfotil.... vypadá to, že drát je zlomený v tom konektoru, až v tom zalisování. Možná je ten konektor "vytahanej", ale právě proto bych chtěl koupit nový (nebo nějaký použitý, ale funkční).
Hmm, tak jsem objel pár autodílů, nějaký ten servis a všude mě poslali do háje, prý ty kulaté konektory jsou zase nějaká specialita. Potřeboval bych aspoň ty "fajky", co vedou do konektoru s kusem drátu, abych to mohl napájet. Neválí se někomu doma něco takového?