Hoj páni, všiml jsem si, že mi líná olej přes fajfku ven na pravém válci. Nic zásadního, ale prudí mě to. Hádám správě, sundat víko a vyměnit těsnění? Očistil jsem, nechal běžet a bylo to lehce vlhké zhruba na úrovni těsnění víka.
Díkec
btw netušíte kolik to koštuje?
Jara Cimrman napsal:
Když to čtu tak vím že jsi Čech ale odkud. Nebylo by lépe zajet k někomu kdo to umí aby nebylo víc škody jak užitku. J.C.
Jihočech. Jinak snad to není nic hroznýho. sundar rám, vyndat svíci, povolit 4 torxy a lehce odklepnout víko. Lopaty nemám úplně levý, tak by to mělo klapnout. Jen se ujišťuju, protože do teď sem měl jen japonce a boxer je pro mě drobet novinka
muže to téct, když při skládání těsnění i veškeré dosedací plochy neodmastíš... Tuším, že je to snad i v postupech. Většinou se gumová těsnění "máznou" olejem, tady ale ne...
TomVS napsal:
muže to téct, když při skládání těsnění i veškeré dosedací plochy neodmastíš... Tuším, že je to snad i v postupech. Většinou se gumová těsnění "máznou" olejem, tady ale ne...
Tak gumka tam byla fakt divně, tak sem ji srovnal a vrátil. Ale pro jistotu stejně objednáno u ADV ONE nová komplet sada na oba válce. aby toho nebylo málo, tak při sundávání padáku sem utrhl jeden krásný šroub v bloku. Prostě paráda