Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

něco co mě vadí
Baltazar
Přidané 12.11.2008 08:59

Registrace: 04.01.08
Je určitě supr si koupit crosku či jiné lehké endurko a pěkně se na něm vyřádit. Pomýšlím, že koupím něco mladýmu a občas mu to ukradnuGrin
ALE-nechápu jednu věc.Bydlím u takového malého lesíka, kam celá prdel kde bydlím chodí se psy, jezdí tam na kolech, maminy s kočárkama, babičky s vnoučátkáma, někdy i celé rodiny na procházku a hlavně si tam choděj hrát děti!!!
A najednou se tu objevili tři borci na croskách bez čísel, a jezděj po tom lesíku, kde je, a to je velmi důležité, naprostá rovina bez kopce, žádná vlnka jen okruh.
Už i mojí velitelku chtěli porazit, když tam byla se psem, celý to převoraj bo jezděj hlavně po cestách, na kterejch se úchyláci honěj dokola, a pozor nejsou to žádní mladíci.
Proč to nechápu?
Cca 1 km odtud je udělaná trať se skoky, paráda, jen musíš klukům co to udělali dát na pivo, aby tě tam nechali jezdit.
Pak mi hlava nebere, že kousek jsou lesy s perfektníma lesníma cestama kam jezděj maximálně lesáci s traktorem.
A nakonec nechápu, co to je za blbouny, že je baví jezdit po rovině??? Si myslím, že super musí být dovádění třeba v pískovně, jak jezdí Větrník, nebo prostě někde ve vojenským prostoru po krk ve sračkách, tak jak to má rád třeba Vorelthumbs up
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto

BIGR
něco co mě vadí
Přidané 12.11.2008 09:05

Registrace: 30.12.07
Baltazar napsal:
Je určitě supr si koupit crosku či jiné lehké endurko a pěkně se na něm vyřádit. Pomýšlím, že koupím něco mladýmu a občas mu to ukradnuGrin
ALE-nechápu jednu věc.Bydlím u takového malého lesíka, kam celá prdel kde bydlím chodí se psy, jezdí tam na kolech, maminy s kočárkama, babičky s vnoučátkáma, někdy i celé rodiny na procházku a hlavně si tam choděj hrát děti!!!
A najednou se tu objevili tři borci na croskách bez čísel, a jezděj po tom lesíku, kde je, a to je velmi důležité, naprostá rovina bez kopce, žádná vlnka jen okruh.
Už i mojí velitelku chtěli porazit, když tam byla se psem, celý to převoraj bo jezděj hlavně po cestách, na kterejch se úchyláci honěj dokola, a pozor nejsou to žádní mladíci.
Proč to nechápu?
Cca 1 km odtud je udělaná trať se skoky, paráda, jen musíš klukům co to udělali dát na pivo, aby tě tam nechali jezdit.
Pak mi hlava nebere, že kousek jsou lesy s perfektníma lesníma cestama kam jezděj maximálně lesáci s traktorem.
A nakonec nechápu, co to je za blbouny, že je baví jezdit po rovině??? Si myslím, že super musí být dovádění třeba v pískovně, jak jezdí Větrník, nebo prostě někde ve vojenským prostoru po krk ve sračkách, tak jak to má rád třeba Vorelthumbs up

Co na to říct? Jsou to nějaký HOVADA,co to jinde neuměj a jezdí jen po rovině. A navíc jsou držgrešle. Tyhle pitomci to kazí zbytku naší komunity a ještě udělaji průser až tam někoho srazí. Ale pak třeba přestanou.helpless
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS

Vjetrnik
něco co mě vadí
Přidané 12.11.2008 09:22

Registrace: 09.10.07
že bych dovezl moto a jeli bychom jim ukázat, jak se jezdí? Grin

na blbečky narazíš všude...Sad

Robert
něco co mě vadí
Přidané 17.11.2008 00:49

Registrace: 19.06.07
No coment, na Ralsko a podobné zřejmě nemaj tak kravěj tak blbě že i sejřej lidi.
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 97
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,728
Nejnovější člen: danbrabec

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.10 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI