To vypadá na hodně dobrou akci....
Kolik tam bývá lidí? Když už tam člověk jede, je tam aspoň pěknej výhled na trať,
nebo jen spousta lidí, jak na mnoha akcích??
Sakra! prave tento vikend jsem mimo CR. Jinak bych do toho mooozna sel, nebo se aspon prisel
podivat jak mastodonti kacej maly krosky . To bude maso! Uz se tesim na report.
Thomasson napsal:
To vypadá na hodně dobrou akci....
Kolik tam bývá lidí? Když už tam člověk jede, je tam aspoň pěknej výhled na trať,
nebo jen spousta lidí, jak na mnoha akcích??
NEBOJ MEGA akce jak Jawáč to nebude a výhledy budou pěkné
.
Remarko napsal:
Sakra! prave tento vikend jsem mimo CR. Jinak bych do toho mooozna sel, nebo se aspon prisel
podivat jak mastodonti kacej maly krosky . To bude maso! Uz se tesim na report.
Tak neboj můžeš jet je to totiž příští víkend sobota 22.11 !
Slyseli jste predpoved ? Pry v noci z patku na sobotu ma mrznout pry az -15st. Pokud to vestitelum vyjde tak z bahna bude beton a bude to pekelne rychle . Jinak byl jsem si podivat dnes na tankodrom a ztim je tam bahinka habadej
Nahoře je internetová adresa stránek offroad maratomu. Tam je mapa i se zapíchnutou vlaječkou. Koukal jsem na to na fotomapě. Sám taky nevím přesně kudy, ale podle té mapy by to mělo svépomocí dopadnout. Spoléhám na to, že tam bude i nějaká pomoc ze strany pořadatelů...
Emilio napsal:
Nevím jak je to možné,ale když zadám ty souřadnice,tak se mě ukážou želechovice okr. zlín.....Já myslel,že ty milovice jsou tam,kam jezdíme s Robertem,Remarkem,Tomášem,Vevisem a tak....
Takže to je nakonec jinde?
Je to tam kde si myslis tj. mezi obci Benatecka Vrutice(Milovice) a obci Jirice je to cca deset minut jizdy od Benatek nad Jizerou (R10 sjezd c.27).
Ale pokud bude silne naledi, jak varuji pocasari - tak dojet tezkym motem po asfaltu muze byt vetsi enduro nez zavod samotny