Ahoj, poradte mi s vyfukem
Mam 12ADV 07, svody bez katu a origo koncovku. Chtel jsem dat nejaky ladak, ale nevim co to udela s ohledem na vykonovou krivku a taky hlasitost vzhledem k tomu katu (stihacku z toho mit nemusim). Je potreba nejaky zasah do ridici jednotky? Mam i origo svody s katem, ale nechci je tam davat nazpet, kdybych jel zase nekam kde stoji za prd benzin.
Takze jakou koncovku nejlepe koupit a co s jednotkou? Dik.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Zavolej si Tondovi ten ti dá rychlou a stručnou odpověd jinak já měl na ADV svod a konc. Remus Hexakone a s řid.jednotkou jsem nic nedělal a to samé měl i Servisák
Nemuzu furt Tondu otravovat
Rikal jsem si, ze tu urco bude hodne lidi co to resili. Pozoroval jsi nejakou zmenu v prubehu vykonu? Diry a tak?
Nandej tam nazpátek svod s katem a budeš si myslet že ti někdo zatáhl ruční brzdu ted když dáš koncovku tak už žádnou změnu nepocejtíš jen to trochu změní zvuk
Hlavně jde o to abys to nějakou pochybnou koncovkou nepos... a výkon i nezhoršil jestli ti jde o zvuk tak shaněj ten Remus Hexakon měl krásnej zvuk a když jsem jel se Servisákem dvě dvanáctky se stejným výfukem tak to byl
Neprodava ten Hexakon ted Tonda? Nebo je to nejaky jiny?
Prave, nechci nejakou noname koncovku...Laser/LeoVince/Bos/Zach/Remus atd...
Mám LeoVince,kupoval som ho v inzercii.Tiež mi šlo len o zvuk,aby mi chodci neskákali pred moto a som spokojný.Elektronika má svojho rozumu dosť .
Ak chceš tip na parádny výfuk tak tu je ... http://motocykle....W-1200.php
Upravil hidalgo dne 05.05.2015 16:09
Cesta je cieľ...