Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Strážníci
abbe
Přidané 13.11.2008 18:47

Registrace: 22.03.07
Tak jsem našel toto.Chce se to asi trochu nebát a znát svoje a jejich práva a povinosti.

http://www.strazn...
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW

Juan
Strážníci
Přidané 13.11.2008 20:56

Registrace: 16.03.08
Pěkná stránka, díky clap
Ono se dá i s PČR rozumně vyběhnout. Ale máme tu možná víc než jednoho, tak nebudu provokovat.Wink

Thomasson
Strážníci
Přidané 13.11.2008 21:40

Registrace: 10.03.08
Ale zase to není jen o PČR nebo strážnících,ale o lidech...
Jen mě osobně daleko víc naštve, když vidím parkovat na přechodě jejich auto,
než když tam vidím zaparkovaný jakékoli jiné.
Nicméně jak říkám, i v PČR jsou slušní lidi a řidičiSmile

Juan
Strážníci
Přidané 13.11.2008 22:12

Registrace: 16.03.08
Thomasson napsal:
Ale zase to není jen o PČR nebo strážnících,ale o lidech...
Jen mě osobně daleko víc naštve, když vidím parkovat na přechodě jejich auto,
než když tam vidím zaparkovaný jakékoli jiné.
Nicméně jak říkám, i v PČR jsou slušní lidi a řidičiSmile

Já uznávám, že je to o lidech. Ale není problém kápnout na takového, který si hojí mindrák. Nicméně jsem nebyl 6 let v ČR a po evropě jsem zažil za tu dobu tři policejní kontroly. Teď po letech jezdím občas do Čech a už mám za tři měsíce 8 policejních kontrol(jen v ČR). Musím ale uznat, že po šesti letech pozoruji změnu v chování policajtů k lepšímu a to je bod pro ně. thumbs upJen nejsem přesvědčený, že těma kontrolama a stavěním se vyřeší nehodovost.hmm!

Slavek
Strážníci
Přidané 13.11.2008 22:21

Registrace: 14.04.08
s PCR mam dobrou zkusenost (az na jednu konkretni vyjimku ale to je jina kapitola ... ), vzdy profesionalni pristup a slusne jednani ...

mestaci sju ale dost nestesti ... vetsinou to jsou podle mne lidi kteri by se do PCR nedostali, tak delaj aspon kovboje takhle .... naprostej nezajem, neschopnost, povysovani se ... strasny ...
. jednou mne jeden buzeroval kdyz jsem potreboval vylozit nemocny dite a tehotnou manzelku a nakup a zastavil jsem kde jsem nemel ... tak mi na argument ze se proste nikde v rozumne vzdalenosti neda zastavit podle predpisu a vylozit veci z auta rekl, ze toje tim ze si lidi kupujou moc aut a ze by se to melo uredne omezit abu rodina nemal vic nez jedno auto ... myslel to vazne a ja jsem malem skoncil s napadenim verejnyho cinitele ... bugsbugsbugsbugsbugsbugs

slavekm.spaces.live.com
PPetr
Strážníci
Přidané 14.11.2008 07:34

Registrace: 29.07.08
abbe napsal:

uz to zrejme nejakej straznik zablokovalShock

stepan
Strážníci
Přidané 14.11.2008 08:34

Registrace: 05.06.07
PPetr napsal:
[quote]abbe napsal:

no jo, už to nejde, se ani nedozvim, o co šlo... Frown
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black

http://kouzelnyzi...
https://www.faceb...zelnyzivot

http://kouzelnyzivot.cz
MALI
Strážníci
Přidané 14.11.2008 09:07

Registrace: 17.05.08
Základem je jednat s každym slušně! Je jasný, že pokud na policajta budete arogantní, tak bez pokuty neodjedete, protože vždycky si na vás něco najde. Co se týká těch § na stránkách, tak už jsem tady psal podání vysvětlení. Využití to má v dopravě v podstatě jen u parkovaček, botiček a fotek z radaru.

abbe
Strážníci
Přidané 14.11.2008 09:38

Tak tady pánové vidíte na vlastní oči,jak je moc arogantní.A při tom tam nebylo nic proti zákonu.Jenom návod,jak se bránit proti blbovi v rámci zákona.Říkám proti blbovi,protože někteří strážníci snad blby nejsou.A jak kluci píšou výše.PČR je O.K.Ale měšťáci si masírují svoje ego.

hicks
Strážníci
Přidané 14.11.2008 09:40

Registrace: 09.07.08
Slavek napsal:
s PCR mam dobrou zkusenost (az na jednu konkretni vyjimku ale to je jina kapitola ... ), vzdy profesionalni pristup a slusne jednani ...

mestaci sju ale dost nestesti ... vetsinou to jsou podle mne lidi kteri by se do PCR nedostali, tak delaj aspon kovboje takhle .... naprostej nezajem, neschopnost, povysovani se ... strasny ...
. jednou mne jeden buzeroval kdyz jsem potreboval vylozit nemocny dite a tehotnou manzelku a nakup a zastavil jsem kde jsem nemel ... tak mi na argument ze se proste nikde v rozumne vzdalenosti neda zastavit podle predpisu a vylozit veci z auta rekl, ze toje tim ze si lidi kupujou moc aut a ze by se to melo uredne omezit abu rodina nemal vic nez jedno auto ... myslel to vazne a ja jsem malem skoncil s napadenim verejnyho cinitele ... bugsbugsbugsbugsbugsbugs

ja mam cerstvou zkusenost... mluvim na PANA straznika... neco si zapisuje, zadny ocni kontakt... mluvim dal... porad nic...

po asi 20ti sekundach (!) zvednul oci a zacal se mne, untermenschovi, venovat.

Prisel jsem si jak v SSSR za Stalina...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

abbe
Strážníci
Přidané 14.11.2008 14:56

štepan.Už to zase maká.

grog
Strážníci
Přidané 14.11.2008 15:42

Registrace: 11.02.07
jj,stáhnul jsem si formuláře,ale i tak doufám,že je nebudu potřebovat....Wink
BMW R 1100GS vzor kačer

MALI
Strážníci
Přidané 14.11.2008 16:45

Registrace: 17.05.08
I takoví jsou, co si jen léčí svoje mindráky. A bude hůř, protože to, co teď k PČR nastupuje je naprostá hrůza.. helpless

falcons
Strážníci
Přidané 14.11.2008 17:21

Registrace: 03.07.08
tak jsem si přečetl "lísteček za stěračem" a být vámi, tak bych tomu moc nevěřil!! protože ten "zápis o podaném vysvětlení" jak tam o něm hovoří je jenom NÁZEV Formuláře, na který to MP píše!

S podobnýma "fíglema" jsem se dřív občas taky setkával (jako bývalý státní polda) a podle mě tohle rozhodně fungovat nebude! (teda pokud tam na městě nebude sedět nějaký mamlas, který se na to radši vykašle, než by se s někým tahal annoy )
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.

hicks
Strážníci
Přidané 14.11.2008 19:31

Registrace: 09.07.08
Emilio napsal:
No není lepčí sekat latinu,parkovat kde se má,že pane Hicksi a hlavně dodržovat rychlot podle stanovených hodnotGrinGrinGrin

ja jsem zcela sporadany obcan, samozrejme blushing

Renegady co jezdi mimo verejne komunikace praskam obratem prislusnikum Smile)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 93
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,728
Nejnovější člen: danbrabec

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 2.00 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI