Potřebuji radu.Nejsem moc sběhlý v moderní komunikaci
Jak být ve spojení s rodinou na delší cestě? tzn. asi FC, maily,fotky.
chytrý telefon nemám a s androidem moc nekamarádím. Budu se pohybovat v lokalitách zřejmě bez přístupu na wifi. Je lepší pořídit např.odolný chytrý telefon nebo malý notebook? Jak se řeší mobilní data?atd...atd..
Milis GS-TT
Ahoj. Já bych ti spíše než telefon poradil tablet. Je to kompromis mezi notebookem a telefonem. Není to tak malé jako telefon, takže se ti bude pohodlně psát, a i slušně uvidíš například obrázky, když si budete chtít poslat fotku/video. A není to zas tak těžká kráva jako například notebook.
Na cesty bych ti doporučil nějaký tablet Lenovo Yoga, který má ohromnou výdrž baterky. Pokud navíc nechceš kamarádit s androidem ani nadále, existuje i verze s Windows8 (se kterou bych teda zase nekamarádil já) Nicméně na android by sis mohl zvyknout ale to je věc vkusu. Lenovo yoga se tedy sice déle nabijí ale pak ti vydrží třeba i týden rozumného používání, nebo tři dny používání v kuse. Pokud tablet využiješ jednou za čas, vydrží ti i přes měsíc. Jeho konstrukce dovole mít v sobě baterie, které se využívají pro notebooky, takže má ohromnou kapacitu oproti jiným notebookum. Na cesty je taková kapacita podle mě ideální a výkonově taky není nejhorší.