Zdravím. Na svém Gs mám teď novou řetězovku, kterou jsem koupil v původních GS rozměrech. Kupodivu až při výměně jsem si všiml různé velikosti ozubených koleček. GS dost patrně ztratilo ten pěkný krouťák od spodu, ale do nové řetězovky už to nehodlám řešit. Napadlo mě tedy poohlédnout se po laďáku. na Trhu je hromada ,,levných,, výrobců dokonce i z českých krajin. Určitě bych se sháněl po nějakém s homologací, klidně bazarovka, bez problému i z ciziny Dalším důvodem je i zbytečně tichý chod GS A já na výletech s přáteli prostě GS nenechám zahanbit
Pochlubte se co vozíte vy, o čem jste slyšeli, doporučujte, haňte. Děkuji!
To se všichni můžete pochlubt laďákama Leo Vince, Akrapovic atd za desítky tisíc? to tady není nějaký chudý student jako já, co hledá něco funknčího, ale za lepší peníz?
A co vykuchat katík, jako to někteří řešili?
Jinak kamarád nedávno koupil nějakej akrapovič z jiný motorky z aukra, jen musí sehnat nějakou redukci na to koleno, které tam teď je a vymyslet nějak úchyt.. Myslím, že to je celkem dobrý řešení.
Do it my way...
kdo hledá najde: http://www.amtrade.cz/index.php?main_page=index&cPath=50389_190291_190337_190342_190352
za šestku i s homologací. Ale s nějakým citelným vylepšením spodku bych nepočítal, u žádného laďáku pro malé gs.
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.