Zdravím, poradíte mi prosím ohledně elektriky BMW F 650 GS r.v. 2000 s ABS? Vrátila se mi odcizená motorka, ale týpek tam zbastlil elektriku. Teď se to snažím dát dokupy a u pár věcí nevím.
Tenhle konektor je na pravém boku pod Airboxem, jsou k tomu asi dodělaný dva drátky cca 50 cm dlouhé - nikam to nevede. Je to odholený. Tak kam by to mělo vést. Koukal jsem na GSo bez ABS a tam je tento konektor odpojený
Tenhle je u hlavního kabelového svazku za baterií. U GSa bez ABS je taky odpojený.
Jeden kabel co vede ze řídítek a jeden z hlavního kabelového svazku, mají stejné barvy
Pak spínače ABS a vyhřívání rukojetí. Tam pro změnu nevedou žádné kabely, tak nevim co tam má být. Jsou vytrhané a kolem mě nic nenapadá. Měl jsem rozdělané rukojeti - a to vyhřívání je uvnitř řidítek? Protože na rukojetích nic není. El. schémata mám, ale zkouším to zatím tady, než se pustím do bližšího hledání odkud co vede.
Pak ještě otázečka - má to vybroušené VIN a odcizené RZ, nevíte jak postupovat (až to dám dokupy) s přihlášením - nové vyražení, RZ...
Díky moc za odpovědi :-)
Upravil krtkuvdort dne 25.05.2015 15:14