Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW F800GS, F700GS a F650GS

G650GS servis
Karlie
Přidané 05.06.2015 16:57

Registrace: 25.05.12
Ahoj, mám dotaz ohledně servisu na 20.000km.
Řeším rozdíl ceny v CZ a ve FR.
Do CZ budu muset pravděpodobně jet tak jako tak kvůli technické a s BMW ve FR nemam nejlepší zkušenosti od chvíle, kdy mi tam motorku na tři měsíce zabavili, neb nemohli přijít na to, co jí trápí.
U pravidelného servisu by to až takový problém být neměl, každopádně motorka bude potřebovat i novou řetězovku a ve finále s cestou si říkám, že to snad ve FR nepřetáhnou až tak moc. Zas na druhou stranu tu cestu budu muset absolvovat dříve či později tak jako tak, i když na odservisovaný motorce by se mi jelo asi líp, ale dát si 1000km po dálnici o rychlosti 120km/hod mě úplně netankuje Smile.
Dlaší věc, jaká bývá v Inveltu čekačka a jak dlouho jim to cca bude trvat.
Dík za info
Myslím, tedy mám to v pyči

https://www.youtube.com/watch?v=l3sSQGHI8s4
servisak
G650GS servis
Přidané 05.06.2015 17:39

Registrace: 02.01.09
A proc do autorizaku. Mas v praze dost moznosti kam jet jinam za jiny penize.
... servis a diagnostika BMW Motorrad

Diagnostika GS 911 wifi a Motoscan Ultimate

BMW R 1200 GS Adventure 90. Jahre

Karlie
G650GS servis
Přidané 05.06.2015 18:52

Registrace: 25.05.12
servisak napsal:
A proc do autorizaku. Mas v praze dost moznosti kam jet jinam za jiny penize.

Jde mi o porovnání ceny FR x CZ, což mi přes autorizovaný servis přijde pro porovnání nejlepší. Že to jde v obou případech levněji, je jasné.
Do BMW servisu, kde jsem měla motorku posledně, mě už nikdo nedostane. A že autorizovaný servis v žádném případě bohužel není zárukou kvality, jsem se už přesvědčila taky. Ale pravda, kupříkladu v Inveltu jsem byla sice jen jednou, ale spokojená jsem byla na 100%. Už jen to, že mi na motorce přibyla po návštěvě spousta šroubků, o které jsem si ani neřekla a z motorky do té doby nějak záhadně odcestovaly. Smile
Spíš řeším, jestli to vezmu z jedné vody a vyrazim do CZ nebo to vyřeším tady.

Každopádně si ráda vyslechnu i ty Pražské možnosti. O motorku se mi v CZ dřív staral kámoš, ale za a) ho tim nechci otravovat a za Cool má dost své práce a já to budu případně řešit o dovolené, takže nemám čas řešit, jestli a kdy to stihne.
Myslím, tedy mám to v pyči

https://www.youtube.com/watch?v=l3sSQGHI8s4
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW F800GS, F700GS a F650GS :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 43
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,707
Nejnovější člen: David14

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.33 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI