Ahoj, mám dotaz ohledně servisu na 20.000km.
Řeším rozdíl ceny v CZ a ve FR.
Do CZ budu muset pravděpodobně jet tak jako tak kvůli technické a s BMW ve FR nemam nejlepší zkušenosti od chvíle, kdy mi tam motorku na tři měsíce zabavili, neb nemohli přijít na to, co jí trápí.
U pravidelného servisu by to až takový problém být neměl, každopádně motorka bude potřebovat i novou řetězovku a ve finále s cestou si říkám, že to snad ve FR nepřetáhnou až tak moc. Zas na druhou stranu tu cestu budu muset absolvovat dříve či později tak jako tak, i když na odservisovaný motorce by se mi jelo asi líp, ale dát si 1000km po dálnici o rychlosti 120km/hod mě úplně netankuje .
Dlaší věc, jaká bývá v Inveltu čekačka a jak dlouho jim to cca bude trvat.
Dík za info
Myslím, tedy mám to v pyči
servisak napsal:
A proc do autorizaku. Mas v praze dost moznosti kam jet jinam za jiny penize.
Jde mi o porovnání ceny FR x CZ, což mi přes autorizovaný servis přijde pro porovnání nejlepší. Že to jde v obou případech levněji, je jasné.
Do BMW servisu, kde jsem měla motorku posledně, mě už nikdo nedostane. A že autorizovaný servis v žádném případě bohužel není zárukou kvality, jsem se už přesvědčila taky. Ale pravda, kupříkladu v Inveltu jsem byla sice jen jednou, ale spokojená jsem byla na 100%. Už jen to, že mi na motorce přibyla po návštěvě spousta šroubků, o které jsem si ani neřekla a z motorky do té doby nějak záhadně odcestovaly.
Spíš řeším, jestli to vezmu z jedné vody a vyrazim do CZ nebo to vyřeším tady.
Každopádně si ráda vyslechnu i ty Pražské možnosti. O motorku se mi v CZ dřív staral kámoš, ale za a) ho tim nechci otravovat a za má dost své práce a já to budu případně řešit o dovolené, takže nemám čas řešit, jestli a kdy to stihne.
Myslím, tedy mám to v pyči