V patek jsem si udelal vylet na prvni 10tis prohlidku pro 1200GS 08.
Protoze jsem tam moto koupil a byl tam i na 1000km prohlidce jel jsem opet do Drazdan. Rechnung prikladam v priloze, ceny jsou myslim dost podobne jako u nas, zajimave zvaste pro kluky (a holky taky) ze severu, bo to maji pres kopec.
Mimo bezne prohlidky serizovali ventily a ve svolavacce menily antenu EWS
motyka přiložený následující obrázek:
V servisu moc nee.
Pro me nastesti, ja vladnu blbe jak nemcinou tak anglictinou, ale nastesti manzelka nemecky umi, takze chte nechte musi se mnou to vykomunikovavat.
Nicmene prodejci anglicky umeji a jsou relativne ochotni.
Bob se zna dobre s Jensem Friedrichem z prodeje, takze i tudy vede cesta.
Kdo budete potřebovat domluvit servis,inspekci v DE Chemnitz,Dresden,Regensburg,Wien a máte jazykovej problém napište mě do PM a já Vám tam domluvím termín mám tam dobré kontakty.
Bob napsal:
Kdo budete potřebovat domluvit servis,inspekci v DE Chemnitz,Dresden,Regensburg,Wien a máte jazykovej problém napište mě do PM a já Vám tam domluvím termín mám tam dobré kontakty.
To Radošek:aha vidíš to mě nenapadlo,že by se to takhle dalo chápattakže jedině co na tom vydělám je to,že zaplatím za mobil do DE.Takže abych zase nebyl napadnut,že na tom něco můžu mít beru svou nabídku,kterou jsem myslel opravdu v dobrým pro majitele gs zde na fóru zpět.Pro ty co mě znají nabídka platí kdo má moto ode mě + přátelé od Karla IV mají k dispozici motovozík + navi do servisu zdarma