Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 1 z 2:   1    2  

Co takhle se přidat
Baltazar
Přidané 18.11.2008 19:33

Registrace: 04.01.08
Co takhle se přidat a udělat dobrou věc?

http://www.suzuki...hp?id=7227

možná si někdo z nás může dovolit někomu, komu by to pomohlo, udělat radost.
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto

Thomasson
Co takhle se přidat
Přidané 19.11.2008 16:42

Registrace: 10.03.08
Není to špatnej nápad... Faktem je, že ty zvířata nemůžou za to, čím procházejí a
věnují se jim lidé, kteří z toho asi taky moc nemají....
Jsem pro, jsem sice student, tak si nemůžu dovolit přispět nějak moc, ale
něco dám... hned zítrathumbs up

Bedo
Co takhle se přidat
Přidané 19.11.2008 22:36

Registrace: 11.01.08
aj ja pošlem dog
Béďo

lullu
Co takhle se přidat
Přidané 20.11.2008 08:10

Registrace: 30.06.08
Chlopi, nechcete se mi složit na R1200gs? Smile sám na ní ještě asi tak dvacet let nenašetřim a rozhodně bych Vám to oplatil vlídným slovíčkem, číslo účtu pošlu zájemcům do PM flower ..a deset procent z celkové částky pošlu na pejsky, to by šlo nee? clap

Medik
Co takhle se přidat
Přidané 20.11.2008 08:17

Registrace: 04.05.08
lullu napsal:
Chlopi, nechcete se mi složit na R1200gs? Smile sám na ní ještě asi tak dvacet let nenašetřim a rozhodně bych Vám to oplatil vlídným slovíčkem, číslo účtu pošlu zájemcům do PM flower ..a deset procent z celkové částky pošlu na pejsky, to by šlo nee? clap

Nežebroň a kup si 1100. je to kus železa a dají se koupit za slušnou cenu.Wink
Taky jsem do toho dlabanýho ingotu skočil a dobrý.thumbs up
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Thomasson
Co takhle se přidat
Přidané 20.11.2008 17:23

Je to divný ... Ten účet je vedenej jako soukromej na jméno Miriam Horáková ...
Což se mi nezdáSadhmm!
Upravil Thomasson dne 20.11.2008 17:23

cerv
Co takhle se přidat
Přidané 20.11.2008 17:44

Registrace: 08.07.07
Thomasson napsal:
Což se mi nezdáSadhmm!

Ku..a, a já už poslal prachy. To mám z tý důvěřivosti. Ale může bejt, že paní Horáková nevede pro útulek zvláštní účet.

www.carvago.com
Thomasson
Co takhle se přidat
Přidané 20.11.2008 18:14

cerv napsal:
Thomasson napsal:
Což se mi nezdáSadhmm!

Ku..a, a já už poslal prachy. To mám z tý důvěřivosti. Ale může bejt, že paní Horáková nevede pro útulek zvláštní účet.

Právě nevím,ale zdá se mi to divný, protože ani na tom letáku není nic o tom jménu hmm!

Baltazar
Co takhle se přidat
Přidané 20.11.2008 20:24

jestli s tím máš nějakej trabl tak ti ty peníze pošlu zpátky ze svýhoShock

loni dělali kluci sbírku na psí útulek a šlo to na účet jednoho z nich a nikdo neměl problém, ale tady se hned řeší jestli někdo nechce někoho orvat. zdá se mi že jsem tady na bmwgs špatně bo tu řešíte kokotiny a neustále plkáte píčoviny( ne všichni) je vidět, že lidé kteří sem psali zajímavé věci jsou někde vzadu a jen asi kroutí hlavou

jinak šlo o to si přečíst celej pokec a zjisti, že chceme udělat nějakou akci pro děti s motorkama, která nic nestojí a někomu udělá radost ale asi to nikoho nezaujalo tak už sem nic takovýho nedám
možná snad kdybych sem napsal nějakej odkaz na traktor, nebo umělýho ptáka tak by jste vo tom kecali tejden
insorto

Thomasson
Co takhle se přidat
Přidané 20.11.2008 20:41

Baltazar napsal:
jestli s tím máš nějakej trabl tak ti ty peníze pošlu zpátky ze svýhoShock

loni dělali kluci sbírku na psí útulek a šlo to na účet jednoho z nich a nikdo neměl problém, ale tady se hned řeší jestli někdo nechce někoho orvat. zdá se mi že jsem tady na bmwgs špatně bo tu řešíte kokotiny a neustále plkáte píčoviny( ne všichni) je vidět, že lidé kteří sem psali zajímavé věci jsou někde vzadu a jen asi kroutí hlavou

jinak šlo o to si přečíst celej pokec a zjisti, že chceme udělat nějakou akci pro děti s motorkama, která nic nestojí a někomu udělá radost ale asi to nikoho nezaujalo tak už sem nic takovýho nedám
možná snad kdybych sem napsal nějakej odkaz na traktor, nebo umělýho ptáka tak by jste vo tom kecali tejden

Tímhletím jsi mě docela nasral!!!
Člověk chce pomoct dobré věci, přispět nějakou korunu na ten útulek,
letím
kvůli tomu jak kokot do banky, tam zjistím, že to není účet útulku,
ale soukromý osoby - napíšu to sem, aby k tomu napsali názor lidi, KTERÉ TO ZAJÍMÁ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) a hned řeším píčoviny???!!!
To snad nemyslíš vážně??!!!!!
Nemám prachy na rozhazování, a když chcu někam přispět, nebudu živit
potencionální podvodníky a radši si ten účet prověřím!!!
Pokud neslouhlasíš, nemusíš, ale nikoho neurážej!!

A pokud jsi měl namysli akci pro děti, neubylo by tě, kdyby jsi to napsal,
ale ten tvůj odkaz vedl na tuhle sbírku!
Reagoval jsem na tvoje vlákno a snažil se pomoct, pokud je to pro tebe kokotina, nemám ti na to co říct!
Tak se zamysli nad tím, co sem píšeš!
Upravil Thomasson dne 20.11.2008 20:56

MALI
Co takhle se přidat
Přidané 20.11.2008 21:26

Registrace: 17.05.08
To Baltazar: No já Ti nevim, ale nikdo tady neřekl nic špatnýho, tak proč se hned nasírat žeShock Bohužel všemožnejch vychcánků je v dnešní době dost! No a co se týká dětí, tak já a parta co s ní jezdim (Wanted) pomáháme pořádat Stochovákům každej rok akci Motorkáři dětem. Je to pro děti z dětskýho domova Stochov. Obvykle na ně vybereme a seženeme od sponzorů dost peněz a ta radost dětí je úžasná, tak se tu prosím do nikoho nenavážej!

cerv
Co takhle se přidat
Přidané 20.11.2008 21:49

To Baltazar: Jasně, všichni jsme sobečtí vocasové, když se hned nezačteme do threadu úplně cizích lidí na cizím fóru, abychom v jeho hloubi pátrali po bohulibých myšlenkách.

Jestli Ti šlo o uspořádání akce pro obyvatele dětských domovů, mohl jsi pro ně udělat aspoň tolik, že sem napíšeš místo nicneříkajícího odkazu dvě jasné věty. Nadávat tu lidem za to, že si přečetli první řádek a hned šli posílat peníze na pejsky, není nejšťastnější.

A k tomu účtu: osoba paní Horákové není v souvislosti s útulkem v Krupce nijak zmiňována. Pokud se žádají cizí lidé o finanční příspěvek na její soukromý účet, měla by být v dokumentu uvedena aspoň základní informace o její spojitosti s útulkem.

www.carvago.com
cerv
Co takhle se přidat
Přidané 20.11.2008 21:52

A hergot, vidím, že Miriam existuje a je i docela k světu:
http://www.motoba...cts/mirda/

Upraveno: všimněte si tvaru té URL, Miriam je podle ní produktem Motobandy Chlumec. Raději se ani nechci domýšlet, jak k tomu došloGrin
Upravil cerv dne 20.11.2008 21:53

www.carvago.com
vorel
Co takhle se přidat
Přidané 20.11.2008 21:58

Registrace: 03.05.07
ona s tím útulkem opravdu nic nemá, je to jedna z bandiťaček, který věříme že pak celou sumu vyzvedne, nakoupí se co v útulku potřebujou (vloni nerez misky a pár metráků granulí) stanoví se datum a kdo má zájem pomůže s odvozem. Ale chápu že pro lidi z jinýho fóra to zní divně...
jediný co můžu napsat že se za poctivost akce zaručuju. (tečka)
říkám si hurikán

Thomasson
Co takhle se přidat
Přidané 20.11.2008 22:02

cerv napsal:

A k tomu účtu: osoba paní Horákové není v souvislosti s útulkem v Krupce nijak zmiňována. Pokud se žádají cizí lidé o finanční příspěvek na její soukromý účet, měla by být v dokumentu uvedena aspoň základní informace o její spojitosti s útulkem.

Kdyby v tom letáku byla poznámka, že účet je na tu a tu osobu,která peníze předá..
nebo něco na ten způsob,tak se nad tím ani nepozastavím, ale jak říká cerv, ani zmínka...
Proto jsem si to chtěl ověřit...No nic, radši to neřešme kluci Wink

Thomasson
Co takhle se přidat
Přidané 20.11.2008 22:04

vorel napsal:
ona s tím útulkem opravdu nic nemá, je to jedna z bandiťaček, který věříme že pak celou sumu vyzvedne, nakoupí se co v útulku potřebujou (vloni nerez misky a pár metráků granulí) stanoví se datum a kdo má zájem pomůže s odvozem. Ale chápu že pro lidi z jinýho fóra to zní divně...
jediný co můžu napsat že se za poctivost akce zaručuju. (tečka)

OK, tohle je něco úplně jinýho... teď půjdu a s klidným srdcem tam ten svůj příspěvek pošlu thumbs up
Věřím, že jsou většina motorkářů jsou poctiví lidi a popravdě mě hodně potěšilo,
že se angažují i v takovéto akci, jen tak dálclapclap
Když bude možnost, budu se snažit pomoctthumbs up

Baltazar
Co takhle se přidat
Přidané 21.11.2008 07:05

jo napsal jsem to poněkud vztekle, Vorel to napsal správněthumbs up
insorto

Bob
Co takhle se přidat
Přidané 21.11.2008 09:09

Registrace: 24.10.07
To Mali + Baltazar:každá taková charitní akce je vítána.Již třetí rok pořádáme pro děti v dětském domově v Kamenici nad Lipou program + vybíráme peníze.Na jarním zahajovacím srazu pokladník klubu vybere peníze do pokladny,která stojí zapečetěná během celého srazu.Každý dá na kolik se cítí my potom dorovnáme do nějaké kulaté částky z klubové pokladny členství ve varaderoklubu činí (1200kč) ročně.Předáme výtěžek vždy na jaře a před vánocema pí.ředitelce a ona nám doloží co konkrétního koupila(pračka,tv,sušička atd)Jsou mezi náma kolegové co obchodují s hadrama tak také nějaké to oblečení potěší na vánoce a také nezbytné sladkosti a drobné dárky autíčka,plyšáci co potěší hned.Letos jedeme popřát dětem opět do dětského domova do kamenice tak kdo chce se podívat na foto + info k celému projektu veškeré info je na úvodní stránce.www.varadero.cz
Hezkej den všemSmile
Dovoz a prodej motocyklů Bmw - www.cestovniendura.cz
www.baworak.cz/images/news/2020/bob-logo-ce-small.png

www.cestovniendura.cz
Juan
Co takhle se přidat
Přidané 21.11.2008 10:43

Registrace: 16.03.08
Bob napsal:
To Mali + Baltazar:každá taková charitní akce je vítána.Již třetí rok pořádáme pro děti v dětském domově v Kamenici nad Lipou program + vybíráme peníze.Na jarním zahajovacím srazu pokladník klubu vybere peníze do pokladny,která stojí zapečetěná během celého srazu.Každý dá na kolik se cítí my potom dorovnáme do nějaké kulaté částky z klubové pokladny členství ve varaderoklubu činí (1200kč) ročně.Předáme výtěžek vždy na jaře a před vánocema pí.ředitelce a ona nám doloží co konkrétního koupila(pračka,tv,sušička atd)Jsou mezi náma kolegové co obchodují s hadrama tak také nějaké to oblečení potěší na vánoce a také nezbytné sladkosti a drobné dárky autíčka,plyšáci co potěší hned.Letos jedeme popřát dětem opět do dětského domova do kamenice tak kdo chce se podívat na foto + info k celému projektu veškeré info je na úvodní stránce.www.varadero.cz
Hezkej den všemSmile

Bobe, jsi u mne frajer!
Na tyhle stránky jsem se už nechtěl vracet, ale kvůli tomuto jsem se přihlásil a jsem rád, že se takopvé akce zrodí. clap
Na srazy nejsem, už jsem se párkrát chystal, ale jak se má sejít víc jak dvacet lidí, tak to vzdám. Toto je ale jiná. Letos přispěju jen přes účet ale příští rok bych se rád účastnil.thumbs up

Bavoráci by mohli s KTMkářema taky najít společně DD který by nás spojoval. Já nejsem žádný organizátor, ale určitě by mi nedělalo problém obětovat částku za plnou nádrž pro dobrou věc.

Geralt
Co takhle se přidat
Přidané 21.11.2008 15:55

Registrace: 06.11.07
Bobe, tak tímto jsi u mne stoupl v ceně...thumbs up
A samozřejmě nejen Bob, ale všichni, kdo jsou ochotni pomáhat v dobré věci...thumbs up
Musím říci, že pocity, když předáváte malým dětem v dětském domově hračky a vidíte ty jejich rozzářená očka, tak to je nepopsatelné... to dojme i toho nejtvrdšího motorkáře...blushing
Já a moje kamarádky jsme ještě v době, kdy jsem bydlel u Jablonce, každoročně nosili na Vánoce tašky hraček dětem v dětském domově a když se vychovatelky ptaly, od koho že mají vyřídit, že ty hračky jsou, tak jsme svorně vždy říkali: no přece od Ježíška, ne?!...flower
Nyní již tolik osobních příležitostí nemám, ale každoročně se ženou přispíváme na psí a kočičí útulky, na dětské domovy apod.
Takže pokud budu moci, rád pomůžu...comfort

edit: jen mne tak napadlo a nechci zakládat nové téma ... samozřejmě rád přispěji na výše zmíněné, ale co takhle si jako členové bmwgs vzít také "pod patronát" nějaký dětský domov, nebo útulek, který ještě třeba nemá žádného stálého přispěvatele a každoročně udělat sbírku, ať už finanční nebo věcnou? Je to jen takový nápad a budu rád za Vaše názory... Wink
Upravil Geralt dne 21.11.2008 16:04
KTM 1190 Adventure R

Strana 1 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 87
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,728
Nejnovější člen: danbrabec

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.41 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI