Vizum nepotřebuješ ani do Tr. ani do Arm. V Armenii si na hranicích vyřiď povinné ručení, je to za pár babek . Pouze eventuálně v Náhorním Karabachu potřebuješ vizum , pokud bys tam chtěl zavítat, ale to se dá vyřídit na počkání na místní ambasádě. S přechodem z Arm. do Turecka neporadím, jeli jsme zpět přes přechod Gr./Tr
mara napsal:
Armenie a Turecko nemají hraniční přechody pokud vím. Jsou na sebe n a s r a n í
Ohledně mapy, hledej tady. http://www.bmwgs....ost_461807
jo to je fakt o to jsem něco četl. Mrzí mne to kvůli Araratu.
Docela mne překvapilo, že tam spousta lidí jezdí s náhradním pneu.
To se přeci dá zvládnout na jedny, ne?
10000 Km to Mitaska E-07 zvládne.
U cant buy happiness but u can buy a motobike and that´s pretty close......true story!!!!!!
Mapu garmin pro Armenii a Gruzii nema.Da se nekde na netu sehnat mapy OSM( open street map) a nainstalovat-funguji pomerne dobre i s drobnymi nepresnostmi
Nokia Here majú mapy do mobilov (iOS, Android, Windows Phone a Symbian). Na here.com si môžes vytvoriť body a trasy na počítači, tie synchronizovať do mobilu. Na mieste si len klikneš, kam chceš ísť a nemusíš to riešiť na malom displeji.
čau, mapa gruzie je, jestli chceš někde ti jí nasdílim...byli jsme tam ted měsíc (jeli jsme do Baku ještě) a úplně v pohodě...na karabach se vyprdni, armenie s azerbaijzanem válcej, denně tam umírají vojáci.. my to celý jeli na E08 - 13500km a ještě tak 10tis. na ní snad najedu )
kdybys něco potřeboval ohledně míst, kam se podívat nebo něěco jinýho, tak napiš PM. užij si to, je to velká paráda!!!
Upravil marino dne 15.06.2015 21:26
Marino
Zdravim,da se Gruzie projed ve dvou na jedne moto a prejed do Ruska?Nevim,jestli v soucasny dobe po tom konfliktu v roce 2008 funguji hranicni prechody.
To kyselo je moc kyseli a ten bramborák je moc bramborovej...
Přechod nad Stepantsmindou funguje. Nepřejížděl jsem ho, ale když jsme jeli do Kostela Nejsvětější trojice, stála tam na hranice slušná fronta. Je to normálně asfalt, takže žádný problém ani ve dvou s naloženou motorkou. Nevím jak pak v Rusku.
Roman Jakub napsal:
Přechod nad Stepantsmindou funguje. Nepřejížděl jsem ho, ale když jsme jeli do Kostela Nejsvětější trojice, stála tam na hranice slušná fronta. Je to normálně asfalt, takže žádný problém ani ve dvou s naloženou motorkou. Nevím jak pak v Rusku.
Diky
To kyselo je moc kyseli a ten bramborák je moc bramborovej...
zajda napsal:
Mapu garmin pro Armenii a Gruzii nema.Da se nekde na netu sehnat mapy OSM( open street map) a nainstalovat-funguji pomerne dobre i s drobnymi nepresnostmi
nevite prosim nekdo jestli uz ma garmin mapu pro gruzii ? nejak jsem nedohledal ....
diky pripadne za link
zajda napsal:
nevite prosim nekdo jestli uz ma garmin mapu pro gruzii ? nejak jsem nedohledal ....
diky pripadne za link
Cau sice to není Garmin, ale na offline mapy.cz jsme projeli jak Gruzii, tak Armenii, byly dost v pohodě