Ahoj,
máte někdo zkušenosti s tímto obchodem?
4.6.2015 jsem si objednal pancéřové brzdové hadice GOODRIDGE. Zaplatil jsem předem. Už dva dny se do shopu nemůžu dovolat, neodpovídají na emaily na SMS, nezvedají telefony.
Když jsem se dotazoval na zboží před objednáním emailem, tak odpovídali v řádu hodin. Objednáno, zaplaceno a už zákazníka neznají.
Tohle mě pěkně sere. Mám prasklou brzdovou hadici a potřebuju to vyřešit!
Jsem teď bohužel v Praze, ale mám sto chutí si zítra vzít volno, skočit na mašinu a zajet do Chebu někomu rozbít hubu .
Máte podobné zkušenosti?
Tenhle shop si dávám na black list a už nikdy více.
xarrow napsal:
Ahoj,
4.6.2015 jsem si objednal pancéřové brzdové hadice GOODRIDGE. Zaplatil jsem předem. Už dva dny se do shopu nemůžu dovolat, neodpovídají na emaily na SMS, nezvedají telefony.
Když jsem se dotazoval na zboží před objednáním emailem, tak odpovídali v řádu hodin. Objednáno, zaplaceno a už zákazníka neznají.
Jsem teď bohužel v Praze, ale mám sto chutí si zítra vzít volno, skočit na mašinu a zajet do Chebu někomu rozbít hubu .
Máte podobné zkušenosti?
Kdyby jsi se ozval na správném místě mohl jsi je mít do 24 hodin, maximálně do 30
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Tak jsem se teď díval na motorkáře a zřejmě to není úplně výjimečný jev . V prdeli je, jsem to zaplatil. Už dlouho se mnou nikdo takhle nevyjebal, tak jde ostražitost do prdele. I Číňani jsou spolehlivější .
Teď babo raď. Hadice na mašině prasklá, nová kdo ví kde, prachy taky nemám a když tam pojedu, tak se mi sice uleví, ale přijdu o celodenní výdělek .
xarrow napsal:
Ahoj,
Máte podobné zkušenosti?
Kdyby jsi se ozval na správném místě mohl jsi je mít do 24 hodin, maximálně do 30
Chtělo by to seznam na první stránku co kdo a v jaké kvalitě umí sehnat :-D.
Nikam nejezdi, stejně bys ho nenašel a ještě by Tě mohl někdo omylem navést na nás a my jen o něm víme, že tu v Chebu někde je a že občas funguje na baterky. Poslala jsem SZ
Je to sice už "dávno", ale v listopadu 2013 jsem od této firmy kupoval sadu kufrů SWmotech na 1150 GS. Jednání solidní, osobní předání v Chebu, peníze x zboží z ručky do ručky.
Chlape ono je mozne, ze ma treba dovolenou 14 dni , to se ho ale nezastavam , ale je stli funguej na baterky tak je to jasne. Preji pevne nervy.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Byl jsem u nich asi tri roky zpatky....kupoval jsem tam ladak. Kluci to tam delaj vsechno na koleni, prodejnu nemaj, berou to hodne na pohodu a nic moc extra neresi. Jednal sem s nima pak jeste ohledne specialniho plexi co se moc neda sehnat a evidentne se jim do toho moc nechtelo i kdyz se snazili bejt ochotny Obcas se podari u nich sehnat lepsi cenu nez jinde, ale neni to pravidlo. Doporucuju platit na dobirku a kupovat veci co nebude treba reklamovat
Za mě jen dobré zkušenosti,objednávám tam relativně často a ochota sehnat něco atd bez problémů a za solidní ceny-je fakt že někdy je problém se dovolat.