Chci si koupit na bramboru alarm. Mel jsem na TDMku GTAlarm a rad bych si ho koupil zase GT971. Kamarad ho na brambore mel taky (tu starsi verzi), ale uz nemame schema zapojeni ani umisteni. Nemate ho nekdo nahodou? V MCH mi nabidli montaz za 2.5 litru + 4700 alarm, coz je raketa, kterou za to nehodlam dat (napr. na www.hamletovygumy.net je ten alarm o 550kc levnejsi).
Nebo kdyby mel nekdo jinej dobrej alarm, podelte se pls se zkusenostma. Dik.
Nemám alarm, ale kdyby bylo něco levného a přitom relativně spolehlivé, tak bych o tom taky uvažoval.
Ale "většinou" nenechávám motorku moc bez dohledu, tak nevím, jestli se alarm vyplatí.
Ještě by mě zajímalo,na co ten dálkovej start na 50m.....Tohle myslím frčelo tak před 8 roky.Potom pár motorek popadalo a už to nikdo nechtěl.
BMW R 1100GS vzor kačer
Alarmy na vše co vlastním a vlastnil jsem nechávám montovat u firmy Neužil v Brně.V po. jsem tam zrovna byl a na moto mají tři druhy alarmů v cenovém rozpětí 5-6tis včetně montáže.Adresa www.neuzil.czZdarma pošlou po netu i nabídku.Doporučuji.
BMW R 1100GS vzor kačer
No jeste jsem nasel toto. Do Brna to mam co by kamenem dohodil a zbytek po D1 na GSu dojel
Jinak tady jsem nasel slusnou nabidku: http://www.levnea...493922524c
Levný jsou,to je pravda,ale co montáž,servis,náhradní díly?U zabezpečení bych dal přednost značce a kvalitě.Třeba ten Jablotron.Jinak jestli to máš kousek,tak nemáš co řešit,ve většině případů tam po domluvě ráno přijedeš a odpoledne frčíš s namontovaným alarmem,popřípadě pagerem dom.
BMW R 1100GS vzor kačer
GROG> montaz alarmu jsem videl uz na TDMku. Na radu prislo i rezani do plastu A stejne mi do nej ve finale nateklo, ale s reklamaci jsem uspel, protoze mi to montovala firma.
Jinak jsem z Praglu, takze to s tim "kamenem" je relativni Nasel jsem jeden z tech nabizenejch alarmu i v kamennym obchode na Vinohradech, takze se tam na nej pujdu podivat a zeptam se i na montaz.
Myslím,že na tom nic není,když řeknu,že tam je.aspoň si dá každý pozor.Od té doby,co mě ukradli Intrudera,tak mě chytla zabezpečovací fobie a to i mechanická.
BMW R 1100GS vzor kačer
Nevim, jestli je to jeste aktualni, ale..
1) pokud si znovu koupis GT, dostanes k nemu automaticky znovu schema zapojeni ne?
2) ja mam GT alarm, takze mam i schema a neni problem, muzu se podelit.
mě GT-čko zapojoval přímo pan Drlík,když jsem to viděl,kde všude je to propojený,tak to bych nedal ani náhodou,fšechny senzory fungují jak mají včetně alarmuje to mé 3 GT,jestli ještě budu kupovat motorku,bude to zas GT
bystricke: neni to zadnej megapruser, mel jsem to za 4 hodky komplet. Jen jsem zjistil, ze je lepsi se nejdriv par hodin venovat zamysleni, usetril bych par konektoru, stahovacich pasku a izolacek , protoze bych to dal hned na prvni pokus.
pokud se ftom aspoň trochu vyznáš,to pak jo,já ofšem ne,uněj jsem to koupil,on mi to hned na počkání za litr zapojilpřipojoval to i k řídící jednotce,do takového strašného chumlu drátů pod nádrží,co vedou z nějaké kostky,asi hlavní počítačnavíc dráty od alarmu jsou prakticky barevně fšechny stejné,skoropro mě to je jistota
má taky spousty funkcí a chci aby to vše fungovalo bez závad,jedna znich je pípání zapnutého blinkru,takže se ti nestane,že ho zapomeneš vypnoutcož u jiných motorek ,kde jsem toto neměl,problinkroval jsem celou republiku,vobčas
Upravil bystricke dne 16.02.2008 00:07
bystricke napsal:
pokud se ftom aspoň trochu vyznáš,to pak jo,já ofšem ne,uněj jsem to koupil,on mi to hned na počkání za litr zapojilpřipojoval to i k řídící jednotce,do takového strašného chumlu drátů pod nádrží,co vedou z nějaké kostky,asi hlavní počítačnavíc dráty od alarmu jsou prakticky barevně fšechny stejné,skoropro mě to je jistota
má taky spousty funkcí a chci aby to vše fungovalo bez závad,jedna znich je pípání zapnutého blinkru,takže se ti nestane,že ho zapomeneš vypnoutcož u jiných motorek ,kde jsem toto neměl,problinkroval jsem celou republiku,vobčas
Copak to je za pana, kde se vyskytuje a kolik jsi za to celkem dal? je to taky GT?
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
pan drlík je přímým dovozcem GT alarmů,byl jsem u něho v Hukvaldech,celkem mě to vyšlo na 6-7 tisíc,přesně si už nepamatuji,mám ktomu i nějaké to příslušenství http://www.gtalar...
To pipani blinkru je dobra vec, ale ja bych to asi nesnesl, lezlo by mi to na nervy. Nastesti jsem zapnutej blinkr nezapomnel snad nikdy, takze jsem tuto funkci nepouzil.
Jenze ted mam neco, na co nejsem zvyklej - pridavny svetla, ktery nejsou zavisly na nicem a kdykoliv je vypinacem zapnu. To bude pruser, tady bych potreboval informaci kladivem do hlavy abych si zvyknul :-)