Sharon taky dela Y svody a koncovky na BMW.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tady je tel na kluka z Hradce Králové, nevím jak se jmenuje, ale dělá svody, já ho mám od něj 2roky, je včetně toho dorazu a zatím spokojenost
603975298
Jara Cimrman napsal:
Tak jsem se pokusil kontaktovat Creptuse a zatím jsem se odpovědi nedočkal a telefon nebere tak zítra zkusím Sharon. Uvidíme. J.C.
Creptus ? jednou tady proběhla akce, že ho někdo zná a on nám vyrobí něco hromadně. Týden je dlouhý jako měsíc měsíc jako tři. Někdo to ani nevydržel a kdo jo, tak finální výrobek pasoval 2 z 5 , o té doby jezdím stále s originálem a tyhle nápady jsem úplně vypustil
Upravil pepanek1150 dne 21.06.2015 22:16
všude dobře.....doma GSA
DM3555 napsal:
Tady je tel na kluka z Hradce Králové, nevím jak se jmenuje, ale dělá svody, já ho mám od něj 2roky, je včetně toho dorazu a zatím spokojenost
603975298
Tusim ze Milda? Jestli je to on, tak od nej jsem Y svod taky mel... pristup a cena 1A.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jara Cimrman napsal:
Tak jsem se pokusil kontaktovat Creptuse a zatím jsem se odpovědi nedočkal a telefon nebere tak zítra zkusím Sharon. Uvidíme. J.C.
Creptus ? jednou tady proběhla akce, že ho někdo zná a on nám vyrobí něco hromadně. Týden je dlouhý jako měsíc měsíc jako tři. Někdo to ani nevydržel a kdo jo, tak finální výrobek pasoval 2 z 5 , o té doby jezdím stále s originálem a tyhle nápady jsem úplně vypustil
To jsem byl já a bylo to přesně jak píšeš. Tohle už nikdy
klv napsal:
Ahoj . Y svod z HK naprosto v pohodě .Jedu s tím třetim rokem a naprosto v pořádku. Doporučuji. Ahoj Martin
Taky mam nejaky ten rok y-svod z HK.Par vyhrad mam,treba to ze mi uletel jeden svar,to kolinko (zatacka) k napojeni koncovky vyfuku,kterou mi pak musel znova zavarit Bystrickej...Zdendo diky za ochotu a rychlost :-)
A druhej,ten je spis v natvarovani kolinka pod zadnim tlumicem.Kdyz je moto na hlavnim stojanu a zadni kolo neni zatizene,tak se dolni uchyceni tlumice opira o vrch trubky svodu.
Kdyz si vzpomenu jak budu doma tak to vyfotim.
Tak mám svod objednaný v Hradci, tak snad žádný problemy nebudou. Měl by být hotový příští týden. Dík za informace. J.C.
Upravil Jara Cimrman dne 22.06.2015 11:19