To Bohumil:zdaréc Bohušu,už od léta debatujeme s kolegama z Práglu,že by jsme tě moc rádi navštívili v legendární dedině Vetéřov a zde v místní hospodě nebo někde v okolí pod tvým laskavým hostovským dohledem.Mám tam pár kamarádů tak by jsme pojedli společně nějakej ten klobásek a dali s tebou a moravskýma gsáři v okolí nějakou tu slivovicu na uzavření freundschaftu mezi pražáky + ostblokem.Moje představa je přijet v pátek večer pojíst,popít pro zájemce pokud je v okolí možnost nějaké offroad poježdění vezmeme s Emilem na vozík GS a můžeme v sobotu zařádit.Můžeš se nám podívat v okolí Vetéřova po nějakém ubytování?Termín druhý víkend v prosinci ještě upřesním počet lidí cca 10.Těšíme se do Vetéřova
Tak nato zapomeňte. Dovolenů nemám a celí prosinec makám. Hele lepčí to bude fakt na jaře pěkně na motorkách Ty tři měsíce to vidrží ne ?? Kupredu spatki ni krok...
bohúšu a já dojet možu? enom na skok 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
jen blbej dotaz:
Bájný Véteřov a Bohumil existují nebo je to jen něco jako Atlantida a Yetti. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
je to jasny je to jasny bohusu nemusis mit strach tady mas navod YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
bohumil napsal:
Ale stál,nebój jenže všechny víkendy makám.Dokonce na silvestra mám noční to je maso co ? *pissed*
a co delas ty vole?? 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jenomze ja jsem pracovitej jak vcela medonosna, takze to vyjde nastejno...
Upravil hicks dne 19.11.2008 17:56
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To Bohušk chápu,když jseš takovej stachanovec tak to tě nebudeme rušit tak holt až na jaře.
To friends:nebudte smutní Nado,Vendo,Míro,Jardo,Emile....uděláme si mikuláše v krkonoších domluvím chalupu
Toz Bohusu,skoda ze jsi tu navstevu prazaku odlozil.Oni uz se ti skladali,jako hostiteli,na darek.A abys nepil jen slivovicu a moravske vino,tak vybrali na ochutnani neco z Francie.Ted jsou vina zrovna v akci.Tak ti nevim jestli se ti na to na jare jeste poskladaj,az to bude za plnou cenu? I kdyz kluci z Prahy maj penez dost,krize nekrize.
vevis přiložený následující obrázek:
[147.36Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Toz Bohusu,skoda ze jsi tu navstevu prazaku odlozil.Oni uz se ti skladali,jako hostiteli,na darek.A abys nepil jen slivovicu a moravske vino,tak vybrali na ochutnani neco z Francie.Ted jsou vina zrovna v akci.Tak ti nevim jestli se ti na to na jare jeste poskladaj,az to bude za plnou cenu? I kdyz kluci z Prahy maj penez dost,krize nekrize.
Bohužel se nevybrala celá částka, neb účastník z Machova měl na schůzi opakovanou neomluvenou absenci a kromě důtky, která mu byla v jeho nepřítomnosti udělena, jde příště na Prosek v noci, v zimě, ve sněhu pěšky