Včera jsme se projížděli po pěkných šotolinkách. Kolega na Hondě vfr 800 x crossrunner, kterou měl z půjčovny. Pěkná, funglovka, sice bez výbavy, ale jela parádně.
A tu najednou se kolegovi na paloučku smekla noha a motorku "odložil". Říkám "V klidu padla do měkkýho ometeme hlínu a jedem dál". A ono ne. Blinkr urvaný (to ještě pochopim), řadička urvaná a ohnutý řídítka. Nepadla na žádný kámen, nic, jenom tráva.
Řadící páka je z nějaký prapodivný slitiny hliníku, řídítka jakbysmet.
Rozumim tomu, že už to není cestovní enduro, jenom se tak tváří. Ale teď mi řekněte, jestli opravdu ty nový motorky, uváděný jako "Adventure", stojí tak za vyliž.... ?
Dnešním trendy snižování životnosti materiálů si uvědomuji, hold spotřební věci, ale tohle už je moc.
Kdyby to položil na parkovišti, tak se snad bude muset měnit půlka motorky nebo co.
Fanous přiložený následující obrázek:
[149.93Kb]
Upravil Fanous dne 25.06.2015 18:19
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017
Ale teď mi řekněte, jestli opravdu ty nový motorky, uváděný jako "Adventure", stojí tak za vyliž.... ?
Ano...za vyliž prdel...jen to řekni
a to buďte rádi,že neupadla i konzola držící stupačku a že na tom aspoň mohl odjet
dneska je všechno "adventure" ...ale takový kolotočářský ... jako strašidelnej dům na pouti
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ale teď mi řekněte, jestli opravdu ty nový motorky, uváděný jako "Adventure", stojí tak za vyliž.... ?
Ano...za vyliž prdel...jen to řekni
a to buďte rádi,že neupadla i konzola držící stupačku a že na tom aspoň mohl odjet
dneska je všechno "adventure" ...ale takový kolotočářský ... jako strašidelnej dům na pouti
ale zase na druhou stranu to "adventure" docela bylo a ještě bude, až to půjde zaplatit. Třeba to takhle zamýšlejí ti výrobci:
Chceš adventure motorku? Fájn. Prdneš si, upadne kolo a řeš si to třeba někde na východě. To je to pravý dobrodrůžo :-D
Upravil Fanous dne 25.06.2015 21:37
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017