Zdravím,potřebuji radu,měl jsem motorku v BMW servisu na svolavačku ,kde mě přehrávali softver a přeskočilo jim na tachometru kilometry na míle a bohužel jim to nejde přehrát na zpátek na kilometry.nevíte co stím?Mám motorku z Anglie a když jsem ji koupil měl jsem nastaveny kilometry.Dík.
Dovezena motorka z GB u prodejce sem si to nechal prepnout na km, vse bylo vporadku dokud nevysla nova verze softu, pri garancce nahrali novej soft a za nic na svete jim to neslo prepnout,po par dnech mi volali at se zastavim a prepli to nazpatek na km bylo to v roce 2012.
Jinak vcera sem byl taky v servise na prehrani softu a taky naskocily mile, ale slo to bez problemu pak prepnout.
Z jineho soudku napriklad, u elektroniky pokdu to neni oficialni dovoz do CR a nahraje se novy soft tak u nektere elektroniky to nejde prepnout pak na cestinu a musi se to heknout.
Zkus jim rict at to smaznou a zkusi to nahrat znovu
Upravil schrek dne 15.07.2015 20:53
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Dejv napsal:
Zdravím,potřebuji radu,měl jsem motorku v BMW servisu na svolavačku ,kde mě přehrávali softver a přeskočilo jim na tachometru kilometry na míle a bohužel jim to nejde přehrát na zpátek na kilometry.nevíte co stím?Mám motorku z Anglie a když jsem ji koupil měl jsem nastaveny kilometry.Dík.
Jdi tam kde ti to prodali,budou vedet,priste kupuj evropu nebudes resit takove problemy,jezdit s krivym svetlem a divat se na tyfusackej dvojitej tachometr
Bob asi tak bych to resil, zasel bych k prodejci, ten to musle prepnout taky na km
Jinak nevim jak u LC ale u F800/650 i G650 uz nejsou rozdilna svetla a jsou stejna jak pro Anglii tak pro Evropu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček