Vím, že tahat sem práci je neslušný, ale občas z příspěvků prosákne, že aspoň někteří z vás mají docela rádi i auta. Proto by snad někoho mohl zajímat digitální „časopis“ iMOTOR, který jsme včera spustili.
První číslo otevřete klepnutím na jeho náhled vpravo. Nečekejte žádný velký moudra, je to přizpůsobený roztěkanosti uživatelů na internetu. Ale jako zábava na dlouhý zimní večery to, myslím, ujde.
Když se zaregistrujete, budeme vám iMOTOR posílat každých čtrnáct dnů e-mailem, samozřejmě zdarma. (S adresami nijak nekšeftujeme ani je nikomu nepůjčujeme, neb si čtenářů vážíme a nechceme je n....t.)
Omlouvám se za téma, které nesouvisí s motorkami a navíc propaguje moji vlastní práci, ale opravdu si myslím, že pár lidem z fóra by se iMOTOR mohl líbit. A když tady můžou bejt traktory a „roberty“...
to cerv: Tak jsem se přihlásil, díky za info, rád vyzkouším. Jinak když už sem píšu a je ta příležitost, chtěl bych Ti poděkovat za rady a tipy na Ringu(kdysi v AC a díky kterým a taky troše tréninku na pc jsem si to hned neskutečně užil a cítil se vlasně jak doma) a potažmo i za vnuknutí nápadu tam vyrazit. Táta, bývalý závodník mě učil jezdit od 11ti, sám mám licenci a jel už jsem s kdečím, ale tenhle zážitek vážně vede, to jak se poprvé zvedla závora, nebo jak jsem poprvé projel Fuchsrohre, to nezapomenu do smrti a dokud budu moct, budu moct budu se pod ten hrad vracet. Takže ještě jednou diky! Maiali nel Fango!