Bol som s GSA LC na 1000 km prehliadke asi pred týždnom a tiež mi to robili ale že by sa lepšie radilo by som nepovedal.Napíš potom ako to bude či lepšie.
Já jsem byl ve 20 000 v ACR CB, udělali mi též upgrade a mě přijde , že je to znát. Zatím jsem moc teď nenajezdil, ale ihned po odjetí ze servisu jsem pocítil změnu.
jazzy napsal:
Dneska mi v Inveltu delaji 10TKM servis. Pry se dela upgrade softwaru motoru pro lepsi komfort razeni. Vite o tom nekdo neco vic?
Az to bude hotove, zkusim napsat zkusenosti.
lol.. v 50k mne to potesi
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahoj kluci. Tahle akce se týká pouze GSA nebo i GS? A ještě jedna otázka. Ten řadící asistent pomáhá řazení i při normálním používání spojky nebo je to pouze bez spojky? Proč se ptám s kamarádem jsme si vyměnily motorky já GS 4/2014 bez asistentu, on RT 12/2014 s asistentem a to řazení bylo na RT fakt měkčí žádný rány pří přeřazování tam nebyly.
je vypsaná na VIN, nedělají se všechny. a asistent při řazení normálně se spojkou nepomáhá je jen na řazení bez spojky.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Pamilton napsal:
Předpokládám, že se to týká jen motorek s asistentem...?
To určitě ne, protože já asistenta nemám a upgrade mi udělali. Ted to sleduju trochu víc a zdá se mi jako by se spřesnilo řazení. jinak já jsem nikdy nepociťoval, že by moje motorka nějak extrémně špatně řadila přes zuby a tak pod...
Ja asistenta taky nemam a upgrade mi udelali. Prijde mi to o 5% lepsi, ale fakt je to mozna tou vymenou oleje. Nevim jak vy, ale me prijde,ze to razeni jde nekdy dost za doprovodu rany jak z dela. Na tohle jsem nebyl zvyklej ze vzduchace.