Před chvilkou jsme dorazili domů s novým mazlíkem mojí Drákuly, tedy mimo mě. Před GS měla 3 roky R850R a dost si holky rozuměly, takže návrat ke kořenům s větším objemem. 2003, 58 tisíc km, předchozí majitel ji čistil zubním kartáčkem, i když pár škrábanečků se najde, motorka má za sebou Turecko a Balkán. Topcase nebyl v ceně, ale v obýváku právě koukám na sadu 3 černých hliníkových kufrů Givi a také padáky SW-Motech. Bohužel držáky kufrů, co jsou na motorce, se budou muset tak trochu rozřezat a upravit pro hliníkáče. Taky musíme namontovat Zumo 660, co zůstalo z GS. A pak už budou zbývat jen chrániče rukojetí a nějaký činaný tankpad, Drákula si nechala udělat jeden na míru, ale dodavatel nezvládl barvy. No a pak třeba ještě "plácačky" na nohy a přídavná světla a... No, nechme to na Drákule:-).
Ivan přiložený následující obrázek:
Zdenek 1150 napsal:
Ty Drákulo, je mě jasný, že ježdění s tebou, či za tebou zas bude stát pěkně zahov..
Dejte si 2 disciplíny, silniční a terénní a bude to spokojenost na obou stranách... I když Drákula jezdila na eRku ve stupačkách běžně a za akrobatické kousky cestou s Gerníku k Dunaji by zasloužila Pašáka:-).
Všem Vám děkuji K některým komentářům se já,která jezdím pomalu a dle předpisů, nebudu ani vyjakdřovat Měl by to být spíš Bobík než Mája, jelikož to jede jako prase