rad bych se zeptal zda se nekdo s timto nesetkal. Sednu na moto (GS, 2005), start naprosto normalni a po rozjeti mi stale blikaji brzdy (brake failure) a nefunguje ukazatel rychlosti, ale otackomer ano. Po 400 metrech jsem udelal stop/start a po rozjeti vse fungovalo normalne. Netusite nekdo co by to mohlo zpusobovat, treba podpeti na baterii?
Takze jsem zkontroloval kabelaz, domackal konektory a nenasel jsem nic podezreleho. Co se tyka testu pri startu, tak tady jsme si skoro jist ze jsem cekal na dokonceni testu ponevdz to delam vzdy a brzdu jsem taky nemackal (start na stojanu).
Co se tyka snimace tak ten jsme nekontroloval, musim se podivat kdy bych ho nasel. Vcera jsme udelal vic jak deset startu moto v ruznem intervalu a problem se uz neopakoval tak nevim ... Presto dekuju za rady zkusim se na to jeste zamerit.
Ahoj, jak jsi pořešil tuhle chybu? Bylo to to čidlo? Včera se mi objevilo skoro to samé..
GS 1200- 2011 adv. Nastartuji po proběhnuti check control. Bliká kontrolka Brake Failure, a Oranžový trojuhelník + malý trojúhelník s šipkou okolo v display. Rozjedu se, zhasne velký oranžový trojúhelník, Brake failure červeně svítí + ten malý s kružnicí/šipkou okolo. Občas tachometr jde, občas ne. Konektory zespodu jsem všechny zkontroloval, motorka jede, brzdí jen občas mi drnčí zadní brzda do pedálu pod botu i při minimálním dotyku. Občas vše naskočí a vše nic nesvítí a motorka se chová jako by nic, po ujetí 15 km se tahle šaráda opakuje.. a nějak jsem nenašel příčinu.
Doma: Kabel k čidlu zkontrolován, bez známek poškození. Čidlo demontováno, bez známek vady. Piliny nejsou.. U Servisáka: Takže načteno diagnostikou, závada je jasná. Nový čidlo objednáno. Závadu signalizuje kontrolka Brake Failure, nevypínající blinkry, nefunkční tachometr. Mě občas při mini dotyku na zadní brzdě drnčí do boty ABS. Další rady ohledně servisu, oleje a termínu už jsou jen pro mě Díky Milane.