Kluci mám dotaz na zkušenější jedince v této oblasti.
Koupil jsem si botky TCX Track Evo. Kupoval jsem je hlavně proto, že se mi v nich fajn řadí a chodí.
Díky měkké podrážce mě ale po delší době stání ve stupačkách bolí nožky. Dostal jsem nápad stupačky rozšířit, tím hmotnost rozložit a nohám ulehčit.
Teď ale ve mě hlodá otázka, zda i standardní BMW stupačky, které mají poměrně tupé hrany, nezničí podrážku boty. Máte s tím někdo zkušenost?
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017
Fanous napsal:
Kluci mám dotaz na zkušenější jedince v této oblasti.
Koupil jsem si botky TCX Track Evo. Kupoval jsem je hlavně proto, že se mi v nich fajn řadí a chodí.
Díky měkké podrážce mě ale po delší době stání ve stupačkách bolí nožky. Dostal jsem nápad stupačky rozšířit, tím hmotnost rozložit a nohám ulehčit.
Teď ale ve mě hlodá otázka, zda i standardní BMW stupačky, které mají poměrně tupé hrany, nezničí podrážku boty. Máte s tím někdo zkušenost?
Široké stupačky na 12ADV mi měkkou podrážku rozhodně provrtaly skrz. Stupky a centrál na 11-ce podrážky dodělaly úplně.
Já jsem na 1150 GSA dal Pivot Pegz a to off jezdím tak 20% vůči asfaltu. Aby mi to nesežralo TCX Infinity od podrážky, tak jsem je vzal pilníkem natvrdo. A pak už dobrý.
všude dobře.....doma GSA
pepanek1150 napsal:
Já jsem na 1150 GSA dal Pivot Pegz a to off jezdím tak 20% vůči asfaltu. Aby mi to nesežralo TCX Infinity od podrážky, tak jsem je vzal pilníkem natvrdo. A pak už dobrý.
taky mě to tak napadlo. Track Evo mají hodně měkkou podrážku, no uvidíme.
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017
Hrozně záleží na tom, jak je provedená hrana té stupačky. Jestli to je jak pila nebo tupější. Někteří výrobci to brousí fakt strašně do hrotů - pak to trhá konce kalhot a rozedírá to i tvrdé podrážky.
Já mám několik sezón naše stupačky "works" a na Sidi Adventure to není vůbec poznat a to ta podrážka je celkem měkká. Když ta stupačka má ostré hroty, tak to dřív nebo později zničí i tvrdou podrážku, natož gumovou.