Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře

Měkká podrážka vs stupačky
Fanous
Přidané 07.09.2015 21:52

Registrace: 17.01.15
Kluci mám dotaz na zkušenější jedince v této oblasti.
Koupil jsem si botky TCX Track Evo. Kupoval jsem je hlavně proto, že se mi v nich fajn řadí a chodí.
Díky měkké podrážce mě ale po delší době stání ve stupačkách bolí nožky. Dostal jsem nápad stupačky rozšířit, tím hmotnost rozložit a nohám ulehčit.

Teď ale ve mě hlodá otázka, zda i standardní BMW stupačky, které mají poměrně tupé hrany, nezničí podrážku boty. Máte s tím někdo zkušenost?
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017

www.wayaway.cz
https://www.faceb...WayawayCZ/

www.wayaway.cz
Waikiki
Přidané 07.09.2015 22:18

Registrace: 11.12.13
Fanous napsal:
Kluci mám dotaz na zkušenější jedince v této oblasti.
Koupil jsem si botky TCX Track Evo. Kupoval jsem je hlavně proto, že se mi v nich fajn řadí a chodí.
Díky měkké podrážce mě ale po delší době stání ve stupačkách bolí nožky. Dostal jsem nápad stupačky rozšířit, tím hmotnost rozložit a nohám ulehčit.

Teď ale ve mě hlodá otázka, zda i standardní BMW stupačky, které mají poměrně tupé hrany, nezničí podrážku boty. Máte s tím někdo zkušenost?

Široké stupačky na 12ADV mi měkkou podrážku rozhodně provrtaly skrz. Stupky a centrál na 11-ce podrážky dodělaly úplně.

pepanek1150
Přidané 07.09.2015 22:40

Registrace: 06.04.10
Já jsem na 1150 GSA dal Pivot Pegz a to off jezdím tak 20% vůči asfaltu. Aby mi to nesežralo TCX Infinity od podrážky, tak jsem je vzal pilníkem natvrdo. A pak už dobrý.
všude dobře.....doma GSA Wink

www.pepanek.cz
Fanous
Přidané 07.09.2015 23:17

Registrace: 17.01.15
pepanek1150 napsal:
Já jsem na 1150 GSA dal Pivot Pegz a to off jezdím tak 20% vůči asfaltu. Aby mi to nesežralo TCX Infinity od podrážky, tak jsem je vzal pilníkem natvrdo. A pak už dobrý.

taky mě to tak napadlo. Track Evo mají hodně měkkou podrážku, no uvidíme.
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017

www.wayaway.cz
https://www.faceb...WayawayCZ/

www.wayaway.cz
TomasTT
Přidané 08.09.2015 13:52

Registrace: 15.03.07
Hrozně záleží na tom, jak je provedená hrana té stupačky. Jestli to je jak pila nebo tupější. Někteří výrobci to brousí fakt strašně do hrotů - pak to trhá konce kalhot a rozedírá to i tvrdé podrážky.
Já mám několik sezón naše stupačky "works" a na Sidi Adventure to není vůbec poznat a to ta podrážka je celkem měkká. Když ta stupačka má ostré hroty, tak to dřív nebo později zničí i tvrdou podrážku, natož gumovou.

4.bp.blogspot.com/-arY_kmMV4hk/T4Vj-NtKmBI/AAAAAAAAQP8/VDO1fUfbkvA/s1600/Fernreisefu%C3%9Frasten+Works_1.jpg

Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 55
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,708
Nejnovější člen: JSOB

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.21 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI