Ahoj všem jsem tu nový měl bych dotaz ohledně nastavení podvozku R 1150 GS rv.2001 najeto 104 000 km.Vezmu to pěkně od začátku s přítelkyní jsme měli 8 let Varadero rv. 2000 na podvozku progresivní pružiny Hyperpro přešité sedlo z DD tuningu měřím 200 cm vážím asi 160 kg podle ročního obdobípřítelkyně váží asi 90 kg.Varana jsme museli nedobrovolně prodat kvůli finanční pomoci v rodině během pár měsíců se vše vyřešilo a peníze byly zpět.Varana jsme už měli zkusíme GS.Mám ho 14 dní zatím se seznamujeme včera jsme jezdily ČR/PL v orlických h.trošku jsme zabloudili a museli jet asi deset kilometrů po lesní cestě ze samých asfaltových záplat.Projet ten úsek bylo utrpení paní chytly záda mě taky nebylo do zpěvu motorka byla strašně tvrdá.V předu je vše origo pružina utažena natvrdo vzadu origo tlumič a progres.pružina hyperpro zadní pružina byla utažena taky na max. Nemůžu než srovnávat Varan měl jenom vzadu nastavitelný předpětí to bylo na max. a nám to stačilo.Nejsem kodvíjaký pilot chtěl bych najít nějaký střed nastavení jak pro špatnou cestu i pěkný asfalt,pro komfortní jízdu a ne to pokaždé nastavovat.Vše jsem utáhl na tvrdo kvůli naší váze kromě tlumiče toho jsem se nedotkl.To je podvozek na GS tak předimenzovaný že i pod naší váhou to mělo stále rezervu v nastavení hard když na to oba sedneme? Motorka má ale stále rezervu ve zdvihu(jde s ní ještě "zahoupat" a není z toho břichoplaz)mám zadek i předek povolit někam na střed i útlum tlumiče?Když jsem vše částečně povolil motorka se strašně při akceleraci strašně houpala.Vím že se to tady řešilo dostkrát ale to pro mě jsem tu nenašel radši se nejdříve zeptám než začnu z nečím laborovat a vymýšlet vymyšlené všem moc děkuju za rady přeji hezkou neděli DROBEK
DROBEK napsal:
Ahoj děkuju zajímavý video.Kolik zhruba stojí podvozky touratech?
Ve sto tisících máš podvozek určitě v dost žalostném stavu. Doporučuju výměnu za něco kvalitního jelikož s repasí nemám dobrou zkušenost. (prakticky jsem vyhodil 12000kč z okna.) Podvozek od touratechu sice stojí 39000kč ale stojím za tím že je to investice která se vyplatí. Já už bych na originálním podvozku na 1150 asi nejezdil.
DROBEK napsal:
Ahoj děkuju zajímavý video.Kolik zhruba stojí podvozky touratech?
je to v těch odkazech na konci videa...
Level1 asi 16 tis, Level2 25 tis...
shop.touratech.cz - vyber si svoji motorku a kategorie tlumiče a najdeš tam všechny typy
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...