schrek napsal:
Hlavne si ujasni jakou chces vybavu
Cena je v CR +- stejna pokdu nemaji nejakou desi skladovku ktere se chteji zbavit
Za me nej servis OSTRAVA
Podle mě snad horší servis než Ostrava snad ani nemůže být
To s tebou nemuzu souhlasit, v zadnem jinem servise, mi nedali moznost byt u motrky po celou dobu opravy, nezapujcili nahradni auto na vyrizeni pojizdek po Ostrave na dobu servisu a nezaridily odvoz ci dovoz z nadrazi kdyz sem dojel nebo odjel vlakem vlakem .
Navic kdyz jsme zjistoval cenu servisu tak byly jednoznacne nejlevnejsi oproti Bratislave to bylo skoro 40% za stejny vypis praci oproti Vidni to bylo 30%.
Upravil schrek dne 14.09.2015 09:37
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ze by udelali ESA uz i na predek jak to ma novej Triumph. Jestli 2016 bude neco novyho tak se sveze nejdriv na podzim . Kdybych cekal co bude novyho asi bych nikdy zadnou masinu nekoupil Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ja koupil ve Stratosu v Praze, protoze jsem vedel, ze se mi pak o motorku bude starat mistni clen servisak.
Pripadalo mi to tak dulezity, ze bych si novy BMW asi jinak ani nekoupil, pri predstave, ze se v tom bude stourat nejakej jantar, jako jsem mel drive zkusenosti u Bychla apod.
Ten servis je pro me priorita, mnohem vetsi nez kupni cena. Ktera mimochodem v tom Stratosu byla taky supr...
No s tím předkem by něco udělat mohli...
Koukal jsem co bmw zatím oznámilo pro rok 2016 a o F 800 GSA tam není ani čárka, ona bude ještě EICMA ne? Tak třeba tam něco ukážou.
Píše, že jezdit na čem má .... navíc když koupí na jaře, nebude muset přes zimu nabíjet baterku