ví někdo o novém autoroutu?
na netu je nejasno co se týká pokračování produktu, event. jeho zastavení a možná nahrazení MapPointem?
Já ho používám často od edice 98 a považuji to za výborné PC řešení (možná existuje i jiné, ale nevím o něm)
nějaký link? nějaký torrent? rapishare?
jiný nápad?
Upravil Doc dne 06.09.2009 22:34
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Milda napsal:
Také používám tento skvělí prográmek( edice 98 ) pídil po jeho pokračování a zatím bohužel.
jo ale ta '98 na vistách neběží, vyzkoušeno
mám taky 2007 a jde to na všem, ale shodou okolností se něco staqlo s registry a nechce jít dál, ani po uninstall, reinstall etc.
Hodně let jsem přítelem off-line map. Není vždy k dispozici net a proto potřeba dobré a regulovatelné mapy a předběžné plánování cest je hezká zábava i mimo GE.
mám pro Vás dobrou zprávu
MapPoint 2009 se jmenuje nástupce a pokračovatel Autoroute
dokonce je kompatibilní s autoroute archívy, takže si můžete otevřít staré planované cesty i v nové aplikaci a zasejfovat v novém formátu
P.S. na torentovském trhu se nachází soubor .rar filů, která dohromady tvoří jeden .iso file o velikosti asi 2,5 GB. Po stažení dekomprimujte někam a vypalte DVD nebo načtěte isofile pomocí jakéhokoliv virtuálního drivu a po proběhlé a bezproblémové instalaci se můžete kochat novým prostředím
Česko je v dobrém rozličení (což, tak jako Řecko chybělo v poslední verzi), budete překvapeni.
Pohrajte si s tím, např. kdekoli na mapě pravá klik a zvolte search nearby.... a budete překvapeni, kolik POI vám to najde a jde regulovat jak poloměr hledání, tak i druh POI k zobrazení
Doc přiložený následující obrázek:
[156.18Kb]
Upravil Doc dne 06.09.2009 22:33
Docu máte nějakou routovatelnou garmin mapu řecka?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
petrj napsal:
Docu máte nějakou routovatelnou garmin mapu řecka?
ano, právě jsem koupil NuLifetime (lifetime update) pro 278, jak vidno, postupně se to sbližuje a asi všechny systémy přejdou na tuto mapovou platformu, která je stejná a kompatibilní pro Zumo i pro 276,278 a ve 4 ráno to dokončil. Po tomto updatu downloadem se upgradoval i přístroj i vloženo do mapsource. Verze 2010 je velmi podrobná v Řecku, včetně i hodně polních cest a samozřejmě jako každý City Navigator i routovatelný