Pro enduráky sice sezóna nikdy nekončí, ale na postávání v lomu je už přeci jen trochu zima. Proto jsme se rozhodli zakončit letošní ročník školy vyjížďkou pro žáky a fanoušky a to 24.10. Jedná se o jednodenní výlet cca 200 km, kombinace off a on road s ubytováním a večerním posezením. Start v Praze.
Bližší informace na tel 602100677. Milan Holý
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Podle zájmu. Bud Sedlčany nebo se vrátíme navečer do prahy...
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Tak co? klucí jaké to bylo? já mám v řiti ploténku tak jsem mrtvej!ale když jsem viděl to počasí co vám teda vyšlo !!! tak jsem záviděl :-( dejte sem nějaké fotky prosím jsem smutnej že jsem nemohl dík Pupi alias máma:-)
ano je to boneville - mimochodem ten kluk jezdí jak bůh a dává víc, jak některý na GS
na dohodě se pracuje
bohužel však lom spadá do oblasti CHKO a tak kromě majitele do toho mluví i CHKO český kras a všechny organizace na to napojené.
čili i když majitel má zájem o placenou spolupráci, nerozhoduje o tom jen on.