mila sestro doraz na schuzi ke K4 at nemas dalsi neomluvenou obsenci 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emilio napsal:
To by to dopadlo,přijela by v neděli jak je jejím zvykem.....
Jseš ňákej chytrej chlapečku To tady budu mít asi ještě pěkně dlouho na talíři, že jsem dala přednost rodině před vámi...
Ale abyste neřekli, že jsem bestie, ujmu se toho a něco zorganizuju :-)
A abyste si nevymýšleli sto termínů, dám vám navybranou...lednový víkend 16, 17, 18 nebo 23, 24, 25. Ideálně pátek, sobota, neděle, Orlické hory.
Tak mě z vás švihne...kdybyste raděj místo toho mudrování nad mými nedělními příjezdy řekli, kdy se co koná, ať já můžu něco vymyslet. Holoto sakra Baforský fdoleček forever....
No nevim, minule jsem ho oškubala o takovej ranec....uvidíme, teď po mně zase něco chce, takže bychom se mohli domluvit na něčem.
Baforský fdoleček forever....
V lednu? To abych prořezal svý slajky rovinářky, jestli bude do čeho řezat H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ale abyste neřekli, že jsem bestie, ujmu se toho a něco zorganizuju :-)
A abyste si nevymýšleli sto termínů, dám vám navybranou...lednový víkend 16, 17, 18 nebo 23, 24, 25. Ideálně pátek, sobota, neděle, Orlické hory.
Tak do mě
14.1. mame prvni termin porodu,20.1.druhej,12.1 mi snad uz sundaj sadru,kterou mi dnes dali na dalsich 5 tejdnu.Ale naznak srustani tam prej je.
Takze me je jedno jakej termin,leden mam vicemene volnej,tak snad se ukazu!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
uz zase tokáš jak zvíře 17 cm
Lucie napsal:
Čau Hicksi, dostala jsem na Tebe doporučení, že mi prej vysvětlíš, jak obměkčit chlapy :-)
ja znam recepty jenom na kultivovane intelektualy -- tj. tady to asi na nikoho nezabere takze nejspis nemohu slouzit 17 cm