Odjel jsem v ni cca 3000km hned novou jsem osadil origo komunikaci a jsem max spokojen.. v zakladu pinlok krasne vetra a sedi na hlave.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Nemám ji dlouho, najeto v ní tak 500km, perfektně sedí na hlavě a dobře se nasazuje a sundává. Porovnával jsem s Aventuro a ta mi nešla nasadit natož sundat z hlavy , ale to je samo individuální. Skvěle udělaná spodní část, pokud ji osadím bradovým deflektorem vůbec do ní nefouká a je neuvěřitelně tichá.
R 1200 GS LC Adventure
servisak napsal:
Odjel jsem v ni cca 3000km hned novou jsem osadil origo komunikaci a jsem max spokojen.. v zakladu pinlok krasne vetra a sedi na hlave.
Origo komunikaci? BMW pouziva interphone ne? Nebo ma nejakou tuning sadu?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
ne ne to není Interphone tady to je všechno uvnitř helmy a venku máš jen ovládání. a je to naprosto dokonalý vydrž uplně bez problému 20h a i ve 180km/h naprosté ticho. Ale ta cena....
servisak napsal:
ne ne to není Interphone tady to je všechno uvnitř helmy a venku máš jen ovládání. a je to naprosto dokonalý vydrž uplně bez problému 20h a i ve 180km/h naprosté ticho. Ale ta cena....
Možná hloupá otázka, ale dokáže to komunikovat s Interphone FM5 (ostatní spolujezdci) a používám Garmin 590?
Pepé
Vecer sem muzu dat fotky jak to vypada na helme.jinak ta enduro nema videt krom ovladani vubec nic inten nabijeci konektor je schovanej v helme v tech spodnich dvirkach .. marenky system 6 ma kabel uvnitr pod polstrem.