Dobrý den,
jsem těsně před koupí R 1200 GS LC (doufám, že jsem se nezbláznil, je mi 65 let a asi 8 let nejezdím, ale už to nemůžu bez mota vydržet - před tím jsem měl KTM LC4 a potom Transalp 650). Mám následující problém. - Plná garáž. Mám ale ještě dílnu, kde jsem parkoval Transalpa. Dílna má kovová futra 80 cm. Transalpa jsem tam dával tak, že jsem "navlékl" postupně řidítka do futra a motorka se tam potom pohodlně prostrčila. Nejsem si jistý, jestli bych tam tímto způsobem to GS dostal. Díky za radu.
Takhle s LC futrama neprojedes. Nalames riditka, ale budes viset na motoru. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
spider napsal:
Nejdřív jednu stranu řídítek, pak druhou. Válce včetně padáku projdou. Ale jak říkám, mám šířku dveří 88cm.
88cm= devadesatky futra. :-)
Kdyz budes bourat, dej tam hned metrovy dvere, at ve svem veku nemusis sachovat s riditkama a odirat si motorku nebo futra a resit milimetry.
Koupis motorku, rozsiris futra, pak dokoupis padaky a jsi zase v..... na to bacha. Vezmi metr a omer si motku u prodejce nebo znameho.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Mám podobný problém s šířkou dveří, ale nemám žádné záložní řešení. Ovšem novou GS už jsem koupil a zhruba za týden si ji přivezu. Na prodejně jsem měřil šířku válců a naměřil jsem 76 cm (bez padáků samozřejmě). Dveře mám široké 78 cm.
Aktuálně těmahle dveřma "projíždím" Burgmanem 650 právě tak, že navlékám řídítka a zbytek projde o pár centimetrů na každé straně. Tak jsem na to zvědavej ;-)
alesch napsal:
Mám podobný problém s šířkou dveří, ale nemám žádné záložní řešení. Ovšem novou GS už jsem koupil a zhruba za týden si ji přivezu. Na prodejně jsem měřil šířku válců a naměřil jsem 76 cm (bez padáků samozřejmě). Dveře mám široké 78 cm.
Aktuálně těmahle dveřma "projíždím" Burgmanem 650 právě tak, že navlékám řídítka a zbytek projde o pár centimetrů na každé straně. Tak jsem na to zvědavej ;-)
Zvědavej být nemusíš.LCčko tím neprojde.Mám 90 dveře a dostanu tam LCčko jen bez padáků.
.
Tak pro PavlaDR a všechny budoucí vlastníky LCčka (ne ADV) - bez padáků projde dveřma s vnitřní šířkou 78 cm. Provlíknout řídítka na jednu a na druhou stranu a pak v pohodě rovně. Už jí tam mám a moc se jí u mě líbí ;-)