Zdravim
Chci koupit R 1200GS a premyslim o tomto http://www.motork...52079.html
Mohl by mi nekdo poradit??dikes
Jde mi o ten meneny motor. Jestli se toho nejak bat nebo to neresit..
Moc dekuju
Upravil vevis dne 02.11.2015 08:53
Pokud není přehráty soft tak to nemá žadny smysl. na 77kw jsou jiny písty a je třeba upravit software ř.j. motoru a to nejde v BMW jen tak.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
ale to nejde přehrát. každy plán programování se vypočítáva na vin a tady není 77kw ale 74kw.
ja bych od toho dal ruce pryč
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Weenca napsal:
Zdravim
Mam vybranou dalsi moto mohl by mi nekdo poradit??moc děkuju
Spěchá...:-)
Myslím si, že se někdo ochotný najde. Ovšem musíš sdělit kde (ten, kdo by ti poradil v Praze, nejspíš neporadí v Ostravě :-) ) , ideálně i poslat odkaz, pokud jde o nějaký inzerát na webu.
No inzerát nemám,je to dotažený z německa na ,,objednání" je to 2005,59 000 km,serviska+faktury vše ok,žádný kosmetický vady,abs,vyhřívaný hefty,boční vario kufry,hlavní stojan,zadní guma má plošku jako kráva,takže žádný brutální tahání tam asi nebylo,prodloužení předního blatníku a vnitřní zadní blatník,cena 165 000..mam to kousek od baráku takže nemusím nikam do horoucích pekel..jediné co tak tam svítí kontrolka takový trojúhelník s čárkou,bylo mi řečeno že to je prasklá žárovka v tom malinkém světle ve předu,abs zhasne po rozjetí tak to je snad ok??má to led blinkry a ochranné kryty válců,mohu poslat foto na mail...
díky
Weenca přiložený následující obrázek:
Weenca napsal:
No inzerát nemám,je to dotažený z německa na ,,objednání" je to 2005,59 000 km,serviska+faktury vše ok,žádný kosmetický vady,abs,vyhřívaný hefty,boční vario kufry,hlavní stojan,zadní guma má plošku jako kráva,takže žádný brutální tahání tam asi nebylo,prodloužení předního blatníku a vnitřní zadní blatník,cena 165 000..mam to kousek od baráku takže nemusím nikam do horoucích pekel..jediné co tak tam svítí kontrolka takový trojúhelník s čárkou,bylo mi řečeno že to je prasklá žárovka v tom malinkém světle ve předu,abs zhasne po rozjetí tak to je snad ok??má to led blinkry a ochranné kryty válců,mohu poslat foto na mail...
díky