Zdar všem,už nějaký čas bojuji s přívěrou vydrží šlapat ta 1000Km a musím ji čistit dnes jsem zkoušel i ultrazvuk a jde pořád ztuha předtím sem ji po vyčištění namazal měděnou pastou ve spreji zase stejný výsledek, pak zase bez namazaní jen jsem ji vyčistil a po čase se přidře a jde hodně ztuha nechci si odrovnat servo motorek máte na to nějakej fígl nebo dát novou už jsem bezradnej
Několikrát jsem to řešil - vždy jsem ji pořádně vyčistil (WD40, čistící sprej na brzdy), postupně jsem ji rozhýbal a "proplachoval" až "chodila" úplně volně. Pak jsem ji promazal keramickou pastou ve spreji od Retechu (je do 1200°C) a zatím to "chodí" - několik lidí kterým jsem to "rozhýbával" už tu bylo na další servis (tj. po dalších cca 10000km) a zatím OK.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Nepoznas to
Klapka funguje jen na 3 na plny plyn jinak ne proto zatuhava. Kdyby chodila porad nestane se to. A presne tak vycuknu ven lanka i priveru a dam mezikus a hura..
Na sve to vyndavam treba jen tak tam mi maka..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ahoj, tak přívěra mi taky nechodí, je zatuhlá. Jak jsem četl, když ji vyhodím, nestane se nic. Nechal bych tam zapojené servo, ať si běhá, odpojím lanka a přírubu nastavím do plně otevřené polohy. Je to tak správně ? ... nebo se tam místo přívěry dá jen nějaký mezikus ?
dík
š.
(ch)stepan