mám Bmw R1200GS Adventure 2006 už s novějším typem abs modulu.
Svítí mi kontrolka ABS, v Bmw vše zkontrolovali a řekli, že je potřeba vyměnit
celý modul za 35tis.
Máte někdo nějakou zkušenost s repasem? Dělá se to vůbec? Nebo je zde někdo
šikovný kdo ho dokáže rozchodit a opravit za rozumnou cenu?
Děkuji za zkušenosti...
Někde to tady je repase se dělá někde v Raichu myslím RH Elektronice,ale snad se někdo ozve,nebo budeš muset hledat ve vláknech o modulátoru Abs.Jestli si dobře vzpomínám,tak to bylo asi do dvaceti tisíc.
Dum spiro,spero.
mám Bmw R1200GS Adventure 2006 už s novějším typem abs modulu.
Svítí mi kontrolka ABS, v Bmw vše zkontrolovali a řekli, že je potřeba vyměnit
celý modul za 35tis.
Máte někdo nějakou zkušenost s repasem? Dělá se to vůbec? Nebo je zde někdo
šikovný kdo ho dokáže rozchodit a opravit za rozumnou cenu?
Děkuji za zkušenosti...
Taky mám stejný problém jako kolega o pár příspěvků zpět, svítí kontrolka abs a stále svítí brzdové světlo, mám 12ku r.v. 06.
Tak kdyby někdo věděl o nějaký funkční jednotce za normální peníze, nebo repas tady někde v čr?
Mam dotaz: daval jsem zpet repas modul, odvzdusnil jsem to, skoro litr brzdovky.
Vzduch zadny uz nesel. Ale pri rychlem mackani packy slysim z modulu pod nadrzi, jako kdyby tam byl vzduch, takovy pfff pfff :-) v modulu. Ale packa je hezky tvrda i po startu.
Blby dotaz: da se to nejak jinak odvzdusnit? Co treba odsavacka? Dekuji za pripadne rady... :-)
Oneil napsal:
Taky mám stejný problém jako kolega o pár příspěvků zpět, svítí kontrolka abs a stále svítí brzdové světlo, mám 12ku r.v. 06.
Tak kdyby někdo věděl o nějaký funkční jednotce za normální peníze, nebo repas tady někde v čr?
A kontroloval jsi mikrospínač na páčce, jestli se rozpíná? Tohle mi dělalo, když zůstával viset...
Born To Lose. Live To Win.