Takovej kousek se uz hned tak nevidi!Odpovida tomu i cena!Jsem zvedavej na kolik se jeste vysplha. http://cgi.ebay.d...240%3A1318Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
pjekný retrobike - ale na tahání po lese by ho byla škoda a na cestování už to moc nejniH.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ty musis bejt taky vsude!
To Hrabe:Ja myslim,ze spousta lidi by s tebou polemizovala o tom jestliR 80GS PD je jeste na cestovani.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak jsem to hodil do prekladace.Ma to k dispozici 2 typy nadrze a 2 sedla.Pry je snadne to prohazovat.
Upravil vevis dne 16.12.2008 16:58
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kluci máte někdo o takovej kousek zájem?Vím o jedné 80 gs paris-dakar r.v.něco kolem 1986 ne takovej fešák jako tady,ale za jiný prachy myslím tak kolem 2000 eur pokud by měl někdo zde z fora zájem přivezu za nákupku + 3l tulamore.V případě zájmu napište do PM a já Vám obratem pošlu foto + info + finální cenu.
Hezkej večer všem
Bob
Ja bych mel zajem hned,ale pravda je takova,ze 2 deti a 2 motorky casove ani financne neutahnu.Ale dej rec s Vetrnikem.Ten to ma myslim do budoucna v planu.Tak se treba rozhoupe driv.V te jeho garazi uz se jedno moto ztrati!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Bob napsal:
Kluci máte někdo o takovej kousek zájem?Vím o jedné 80 gs paris-dakar r.v.něco kolem 1986 ne takovej fešák jako tady,ale za jiný prachy myslím tak kolem 2000 eur pokud by měl někdo zde z fora zájem přivezu za nákupku + 3l tulamore.V případě zájmu napište do PM a já Vám obratem pošlu foto + info + finální cenu.
Hezkej večer všem
Bob
Ahoj Bobe,
Mám nyní rozjednaného jednoho veterána, kterého jsem si dlouho přál....
Pokud by to nevyšlo měl by jsem zájem. Můžeš mi prosím poslat nějaké foto na mail: x-treme@x-treme.cz ???
Díkec BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
to Bob: výhledově bych R 80 chtěl nejen do obýváku.....teď je na řadě další KTM na jaro...takže třeba příští rok pod stromeček....když budu hodný ...a dostat ji do stavu Tvé ČZ
Tak dneska konci drazba.Ale uz ted 7hodin pred koncem mi ta cena prijde dost silena.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Je to nestárnoucí klasika a cena u toho jako u nové motorky rozhodně nepadá. Pokud by byla nějaká podobná za rozumnou cenu k mání, ani minutu bych neváhal.
Robert přiložený následující obrázek:
[55.75Kb]
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.