Ahoj. Chtěl bych se vás zeptat na zkušenosti s bateriemi. Myslel jsem, že dám Vartu, ale raději si od vás nechám trochu poradit. Díky moc :-)
Upravil slava GSA dne 28.12.2015 10:58
Vpravo nahoře políčko hledat: "jakou baterii" a jůůůů těch výsledků
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
slava GSA napsal:
Ahoj. Chtěl bych se vás zeptat na zkušenosti s bateriemi. Myslel jsem, že dám Vartu, ale raději si od vás nechám trochu poradit. Díky moc :-)
ale klidně pročti vlákno co máš v odkaze od yuriho a tam jsou uvedený snad všechny baterie co pasují do GS.
Upravil Mardock dne 28.12.2015 12:05
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Kupoval jsem u Sadílka, cena byla taky kolem cca 1200-1300, nejlepší je pro akumulátor stejně v zimě tzv. udržovač, který jsem koupil autolektrice cca za 250kč
všude dobře.....doma GSA
Motobatt je spicka, ale nevim o tom ze by byla vhodna baterie velikostne pro R1150. Mozna uz ji maji.. nevim ted.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
koupil jsem jí do 650 a je suprová točí jak divá
Upravil Kali dne 28.12.2015 14:05
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
Jojo Motobatt je proste TOP co se tyce ''klasickych'' dostupnych baterii. Nekdo rekne ze ma vyssi cenu. Ale normalni baterie ho sotji kolem 1200 - 1600 KC a do dvou let kupuje dalsi. Tady ma baterku sice za 2200- 2600 ale zarucene funguje minimalne 4-6 let bez potizi.
Daji se sehnat I jine baterie za cenu 4500 - 6000 ktere jsou polovicni, vazi tretinu a vydrzi neuveritelne moc... ale to je otazka zdali to uz neni zbytecnej hardcore. Pro nekoho kdo resi kazdy gram a hleda misto pro naradi - ci ND muze je pak vtesnat do zbytku mista kolem teto baterie.
Mám nabíječku Optimate 4 a baterky kupuju tak dvakrát méně často než předtím, nabíjím s tím i autobaterie ... V GS mám Yuasa ...
I pes má svůj den a dneska je ten den a já jsem ten pes!
Taky mam Optimate4 Dual. vyborna masinka. Utahne jak rikas I autobaterii a ma super udrzovaci program.
Motorku mam vlastne pripnutou neustale - teda nez mi to tata aktivne nevytahne ze zdi...
Ted mi veze opozdeny Jezura pro 1150GS Motobatt. Kazdej, kdo to ma to chvali. Jsou tam double kontakty, takze na jedny pripojim napajeci kabely a na druhy 12V zasuvky. Proste parada! http://www.rommar...y/d-99765/
Upravil BURE dne 28.12.2015 19:05
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Aktualne resim potrebu nove baterie na 1150gs.Do ted fungovala na jednicku FIAMM nejaka obyc za litr cca 5let ale uz bude asi lehce po ni.Uz se mi parkrat pri startu staolo ze nenabehlo ABS coz beru jako varovani ze je potreba zacit premyslet o vymene.
Jakou vzit?
Nejlip mi vychazi Banner GT20H-3 za cca 1700kc
nebo
Exide ytx24HL-BS cena cca 1600kc
U teto uvadi test proud za studena 350A ale nevim zda se vejde.
Diky za postrehy
Upravil ALF-gs dne 12.05.2016 08:45
Jenom má 6mm šrouby a Exide 8mm. Ale úprava vrtačkou je jednoduchá za 1min. Jen, aby to nepřekvapilo
Upravil madmike83 dne 12.05.2016 09:43
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Značim si vlákno. Mě moje baterka asi odešla, pokud jí nezachránila Optimate.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.