Ahoj Baworaci.
Koupil jsem dovoz bmw r 1100gs 99. Motor jde tise a kvalty jdou dobre i lehce. Jen kdyz stoji na miste je slyset bud od spojky ale spis asi z prevodovky takove kovove huceni ktere pri vystaveni spojky ztichne. Tak bud spojka ci hridel v prevodovce...jeji loziska myslim i za jizdy je to slyset?
Moc dekuji za radu. Snad se tu neopakuju...ale nenasel jsem. Dik Dlada
To nebude jen na 2 loziska.. hlavne kdyz uz to bude vejpul tak zalezi jaka bude spojka a to si priprav kacky. Mam ted na stole stejny pripad a uz je to se spojkou za mordu. Ale pan neresi takze se sklada.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
[quote]servisak napsal:
To nebude jen na 2 loziska.. hlavne kdyz uz to bude vejpul tak zalezi jaka bude spojka a to si priprav kacky. Mam ted na stole stejny pripad a uz je to se spojkou za mordu. Ale pan neresi takze se sklada.[/quote
Tak to jsi mi neudelal radost. Ale verim ze spojka bude dobra. Ma najeto 105tis z nemecka dovoz. Kdyz bych to neresil? Muze se posrat neco v prevodovce? Ze by se hvizdnuly loziska a rafla ci vylamala se prevodovka? Kolik to pana bude stat? Meni se jen lamela nebo komplet? Komplet to sem videl od sachs za skoro 9tis :-(]
U těchto oprav nikdy dopředu nevíš, co to bude stát. Až se to rozdělá, tak se teprve uvidí, co půjde použít a co už ne. Klidně to může být oprava za 5000Kč nebo taky za 20000Kč. Můžeš mít na hraně životnosti komplet spojku, může být poškozené drážkování na vstupní hřídeli, samosebou ložiska v převodovce, vypínací váleček s ložiskem, dáš nová gufera (originální - náhražky nic nevydrží), zjistíš při rozborce nějaký problém na koncovém převodu nebo kardanové hřídeli........Strašit tě nechci, ale občas se to při těchto opravách stane.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
U těchto oprav nikdy dopředu nevíš, co to bude stát. Až se to rozdělá, tak se teprve uvidí, co půjde použít a co už ne. Klidně to může být oprava za 5000Kč nebo taky za 20000Kč. Můžeš mít na hraně životnosti komplet spojku, může být poškozené drážkování na vstupní hřídeli, samosebou ložiska v převodovce, vypínací váleček s ložiskem, dáš nová gufera (originální - náhražky nic nevydrží), zjistíš při rozborce nějaký problém na koncovém převodu nebo kardanové hřídeli........Strašit tě nechci, ale občas se to při těchto opravách stane.
No tak to jsem uz trosku smutnej.
Snad to nebude tak drahy. To bych ji musel asi pustit :-( a to sem se svezl 10km
kim napsal:
Čím spíš to uděláš tím to bude levnější.Určitě bych to moc dlouho takhle neprovozoval.
Ok. Zvladne to rozebrat normalni smrtelnik? Nebo potrebuju pripravky? Loziska bych dal klukovi co mi servisuje motorku...jen ze bych montaz a demontaz udelal doma a usetril za praci.
kim napsal:
Toto je sice na 1150 a je tam z podstatného ho.no ale možná když pohledáš někde na YT tak něco najdeš co prospěje
Tady zhruba vidíš co z toho zůstane po rozborce-jak když couvne na minu YouTube Video