Byl jsem s pár kamarády nakoupit výstroj na tuto sezonu a to v Regensburgu u LOUISa, bylo to 16.1. Tragédie! Po krámu běhali dva prodavači a to od pokladny do skladu a zpět, ke kolegovi pro radu a zpět a ještě pro zapomenutý papír a zpět. Krám byl dost slušně naplněn kupujícími a personál byl očividně mimo. Vybral jsem si přilbu NEXX. Mou velikost prý mají jen jednu a ta je vystavená, když jsem si ji tedy vzal, tak mi řekl prodavač, že bohužel na ni nemají obal, přilba neměla ani návod na údržbu a manipulaci, žádné příslušenství, nic. U pokladny Vám ji prostě vrazí do ruky a ZDAR. Žádná kontrola prodávaného výrobku, jestli je tam vše. Nic. Jenom zaplať a vypadni, cháme! No, a tím jsem s Louisem skončil.
fík
Muj kamarad pracuje uz nekolik let u Louise v Pasove. Vim ze vzdycky tika jaky je tam fofr. Vecne tam nekdo marodi a podobne, pres sezonu jsou tam i brigadnici. Co se tyka obsluhy a vstricnosti tak ta je tam vzdy maximalni jak ze strany meho kamarada tak ostatnich.
Kamarad je tam pres sezonu od brezna do rijna, je tam hlavne kvuli cechum A uz je tam tak znamy ze za nim jezdi i lidi z Prahy. Takze za me zkus priste Pasov. Priklad za vse: loni jsem si tam vybral helmu ve vyprodeji, meli pouze jeden kus na krame a malou velikost, moje velikost byla pouze jedna jedina nekde ve vychodnim Nemecku, objednala se a ani ne za 24 hodin byla v Pasove. Tot za me.
Jestli to nebude tim, ze maji do 3.2.2016 slevy 20%, kdyz si na netu vytisknes jejich voucher... Ja chodim do Norinberku, Heilbronu a Stuttgartu a vzdycky pohoda a ochota. Kdysi jsem kupoval v Drazdanech C3, moje velikost a barva byla uz jen z regalu na prodejne, tak mi dali hezkou slevu. Za me OK.